Komentari (304)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije djelo đavola nego ustaša.
@hadzo7 Prestanite mijenjati znacenje rijeci ustasa kako vam se prohte. Ustase, koje su Bosnjeke smatrale svojim cvijecem i u kojima ste bili vecinom, nijesu vam ovo uradile.
Pa kako bi ih ti nazvao?
PRIKAŽI ODGOVORE (23)
Ahmići - To što misle o nama, Čović, Kolinda, Plenković , Petir ... i slični
a u Zenici juce masu zastavom pod kojom je ovaj zlocin pocinjen, glupe balije za marku bi i mater prodale
Tog 16. aprila je ubijeno desetero djece mladje od 15 godina. Beba stara 2 mjeseca i 3 dana! Ugašeno je 10 porodica. U 11 porodica nije ostao ni jedan muški clan, četvero djece je ostalo bez oba roditelja. Zapaljeno je i srušeno 156 porodičnih kuća, jedna osnovna škola ...
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Treba vrsiti pritisak na Valentina Inzka koji je izgleda ruski igrac i sutnjom sve odobrava!! Protest!!
Ahmici,vjecna rana 😔😔
Ovaj je jeba*o neku našu prevoditeljicu https://www.thesun.co.uk/archives/news/1127240/revealed-tory-mp-who-called-top-political-journalist-totty-is-unmasked-as-army-hero-bonking-bob-stewart/
kad se pored vojno sposobnih,..pobiju zene, djeca, stari,...jel i to genocid ili ima drugi naziv
i koji je broj mrtvih da bi se nesto oznacilo genocidom??
Djavoli su oni sto su nam uveli embargo a naoruzavali ostale
E moj dzenerale, nasao biti heroj 20+ godina poslije bitke haha gdje si bio kad je trebalo da to preneses medijima? Lafo neke izjave u 2018 kad si vec stari prdonja i niko te ne pita ni na koliko stepeni treba staviti hljeb da se pece
Tekbir eto izbora!
Izrazavam duboko zaljenje i stid za zlocin koji pocinise neki pripadnici mog hrvatskog naroda u Ahmicima i drugim mjestima u BiH.Ali vjerujem da je Bog svemoguc i da ce u nasa srca usadit ljubav da se medjusobno postujemo i da volimo ovu lijepu nasuBosnu i Hercegovinu koja ima zlatna polja,visoke planine i plavo more da zivimo u bratstvu i jedinstvu.Dao Bog da bude tako.
tvoj narod nije samo hrvatski vec sav bosanski narod. svo smo mi bosnje i ere
Zločini jesu dijelo đavola i nečasnih ljudi. Još gori su oni koji sa vremenske distance zločin negiraju ili relativiziraju. . Ne može se zločinac odlikovati, po njemu davati imena ulica, trgova.
Hoćee li biti članka o Trusini sa samo sat kašnjenja u napadu ?
Realno, u poljednjih 77 god., 69god je biilo mira a osam rata. Za tih 8god rata se napravilo toliko zla da je suzivot nemoguc u narednih bar 100god. Danasnji prisilni suzivot samo produzava mrznju. A suzivot je jedino ispravan.
Ne zna se ko je gori, da li ovaj Bakir koji pokušava na račun ovih nesretnih žrtava da skupi jeftine političke bodove ili onaj UN komandir Bob koji pokušava da očisti svoju savjest i nema hrabrosti da prizna da je UN podbacio kako u Ahmićima tako i u Srebrenici. Kakav je to predsjednik i vrhovni komadant onaj Alija bio kada je sudbinu svog naroda u potpunosti stavio u ruke strancima koji su se grlili i pili rakiju sa Mladićem u Srebrenici? Žrtvama vječni rahmet, a porodicama sabur.
Josip Broz Tito, Ivo Lola Ribar, Franjo Kluz su bili Hrvati i antifasisti u borbi protiv fasizma i ustastva. Ne postoje zlocinacki narodi. Postoje pojedinci ili skupine opet sacinjene od pojedinaca koje cine stravicne zlocine.Oni imaju imena i zovu se: Dario Kordic, Praljak i sl. Isto kao sto postoje kriminalci i ratni profiteri, zna se koji, i oni su najveca sramota hrvatakog naroda.
@politika.je Srbi, takodjer, u Drugom svjetskom ratu su bili slobodarski nastrojeni. Psihijatar s Durmitora i djeneral Mladic, cija se kcerka ubila zbog oca, su najveci zlocinci i najvece sramote srpskog naroda.
@politika.je Muslimani su dobar, dobronamjeran, narod koji ima dusu. Postoje pojedinci, koji po svijetu cine samoubilacke napade po neduznim civilima u ime neceg sto nema veze s tom vjerom.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nakon svega, i dalje se vodi ista politika od strane vodstva hrvatskog naroda u BiH, nema zaljenja, nema pokajanja, nema izvinjenja..samo i cisto nastavljanje ostvarivanja svojih bolesnih ciljeva. U tome im pomazu njihovi koalicioni partneri sa bosnjacke strane pisajuci po zrtvama. Bosnjaci su najveci gubitnici, ali ne zbog stvarnog neprijatelja, nego onog u svojim redovima.
Bog je sudija.Vratit ce istom mjerom.Polahko.
jašta, takve ko ti neće niko ubit, to ćeš sam uradit negdje u tržnom centru, na tržnici, u busu i sl.
@M0stAr UZP na djelu kako samo branite ove zlotvore sto pobise djecu,zene starce pa cemu vas uce po tim crkvama.Gdje nestase 10 bozjih zapovjedi ili kod vas to ne postoji u skutoriji?