Komentari (281)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A zašto ne referendum građana na nivou BiH? Jel mora sve ići kroz troglavu aždahu (predsjedništvo)? Više od 60% građana je za pristup NATO paktu.
@NovaBiH Nema to veze vi udjite u nato RS se odvaja BUJRUM
Hajde ako imas nesto pametno reci ne moras se izdrazavat kao sto to radis. Niko te ne shvaca ozbiljo. Pokusaj obuzdati mrznju i frustracije i ako ti se ne svidja Sarajevo i kako ga jos nazivas neka te tamo gdje si i miruj.
PRIKAŽI ODGOVORE (30)
a moze li federacija uci u nato pa da izbrisemo zajedno smrdsku i onda ce i ostatak uci u nato
@ratkoklix o intelektualac dje si ba da nisi na mom nivou ne bi ni raspravljao ali nisi nista bolji pa tisu mishu odvojite se ako imate a nemate znamo
@sabane, izbrisat ćete vi mudo labudovo
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Komandantice, Bosna je odlučila i to će e sprovesti! Dodikovi ljudi ssu potpisali te dokumente! Neko vas krivo informiše, da nije možda ona Pendež?
.ebem vam.mamu glupu ima da nas proglasite clanicom a ne ako zelimo ..ne zelimo vecina ni da budemo kolonija ili ruska stepa ... ako neko hoce neka ide u rusiju ili srbiju
Komandantica NATO štaba Sarajevo Marti J. Bissell kazala je u razgovoru za Klix.ba da NATO saveznici izražavaju svoje stajalište da je BiH kredibilan partner koji svoje obaveze shvata ozbiljno te da je na BiH da odluči da li želi postati dio NATO-a. ----- ..NATO ima stab u Sarajevu,..ali BiH treba da odluci da li ce uci u NATO...hahahahahahah
NATO je američka vojska, nikakve koristi od njih nema recimo Slovenija, ili neka druga mala zemlja. Puno bolja je varijanta evropska vojska o kojoj je pričalo.
Ma mi bi ali ako se vama ne hiiiti morete'l nas pričekati..? Milorad mora malo smrcati negdje da se spusti na 200kg pa će biti lakše ući u NATO>
Neka bude referendum o ulasku u NATO kao u svakoj normalnoj državi.....
Dok šetam svjetlima okupanim ulicama romantičnog Beča noćas, vraćam se u hotel, sa Chivasom u venama odgovorno vam tvrdim moji klixaši... dajem vedra, čila srca i svjesnog uma, ODMAH 10 miliona dolara za ženu mog života. Ma... dajem sav novac i imetak što imam. Svim oženjenim - zagrlite svoje žene i budite sretni. Da vas nisam čuo da kukate kako nemate novce i da su za nešto važni. Novac ne vrijedi onog papira na kojem je odštampan. Laku noć i voli vas sve vaš DamirSkaka.
@DamirSkakaPUArtist Vidćeš kako je ružan osjećaj kad se otrijezniš i skontaš da nemaš marke u džepu. :-)
Warning: Serbia, Croatia, Montenegro and Iran are natural enemies of the US embassy in Sarajevo.
Kako vrijeme ide sve više shvatam da novac nije važan... gledam 1disa, žena mu dama, djeca zlatni studenti, karakterna gromada, ostvaren, sretan, bogat, DRUG. A onda gledam sebe i DamiraEfendica, džaba novac, provodi, influenserke, putovanja... sve je to prazno bez voljene žene. Savjet svima - ne trčite za novcem, nego se oženite, i to preko menadžera, rodite djecu, volite se... možda je ovo uticaj Chivasa, ali sad zasad sam ovog razmišljanja. Voli vas sve vaš DamirSkaka iz Beča.
ima, poznata su mi odmah tri regruta, Izetbegovic, Dodik i Čović njima je "najvise stalo", i oni se "bore"
BIH mora pitati Vucica pa ako on odobri ucice a do tada nikada....
NATO zna da hocemo da udjemo,ionako ne pita se narod ne pita se predsjednistvo NATO se pita, kako oni sviraju mi igram,ovo vazi za citav balkan.
Koja je cijena Ulaska a koja Neuladka u NATO ! KOJE SU OBAVEZE ČIJE I KOJE IMA KOJI INTERES ? SVE TREBA DA SE. ZNA U SVIM UGOVORIMA A POGOTOVO U OVIM POLITIČKIM ! DI DETALJA SVE !
Razmišljate li vi iko šta će vam ostat djeci? Nas su naši do Ro u zdrav mozak i uništili nam živote. Hoćemo li mi zadržati situaciju, nema veze što će nam djeca biti hladnija od nas samih u budućnosti, bitno je da je RS Republike, muslimani većina. Alo,majmuni, za 100g nas nema ni jednog živog ne u Bosni nego na zemlji. Bog vam pamet dao.
@Kavabungabunga dobro* gladnija*
@SokakJakihDabrova pa glupi. Ko da će neko profitirat ako preimenuje parče na Božijoj planeti. Niđe veze.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Noćas pohodimo Beč. U klubu Albertina Passage smo VIP. DonnDamirEfendic je domaćin - iznajmio je cijeli klub. 1dis je došao u svom Ferrariju Spider 360. Ja sam se skromno pojavio u društvu 2 prijateljice iz Brazila u "dosadnoj" Hugo Boss toaleti. DamirEfendic je malo pretjerao, u klub je pozvao čak 100 influenserki ali im je oduzeo mobitele da se umjesto selfija posvete nama. Piće večeri je Chivas Regal uz lagani jazz dok govorim o zdravom životu, a iza ponoći brži ritmovi i seks.
1dis se gospodin rodio i takav osto, drago mi je sto ne prlja obraz svom ocu
@DamirSkakaPUArtist stvarno si bujne maste.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
S jedne strane balije rakijaši i žene im fufnjare u minićima, s druge strane retardirani radikali sti koji kažu ako ne znaš Arapski ne možeš bit Musliman. Nije Elhamdulilahi, već je Alhamdulillahi. I s kim bi čovjek išao u rat, sve retardirani čovječe.
@Kavabungabunga u ovih drugih žene ko betmeni bajagi i oči treba sakrit. Isti u potpunosti, jedni ne poštuju vjeru, drugi izmišljaju novitete s nekakvim učenjacima i sranjima, da je Bog htio poslao bi čovjeka svakih 50g da nas uči a ne knjigu. Mrš.
@Kavabungabunga libo ne racku što dislajkujete. Istina boli jbg.