Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hvala Vladi KS kojom upravlja SDA što nam je priredila te gužve baš na Bajram.
Ti kad kreneš nekome u goste ili na mezar u suprotni dio grada, slobodno se nabij na biciklo i dostojanstveno obavi taj svoj zadatak i pozdravi ih na kućnom pragu mokrih leđa. Meni to ipak ne priliči.
a kad bi vama odgovaralo. neka svi dostave svoju listu želja u ministarstvo pa da naprave raspored
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Istrpit ćemo, neka se samo gradi
necemo samo mi trpjeti ove guzve, vec i sav narod koji koristi ovu dionicu
u svim metropolama u evropi ovakvi i slicni radovi se rade od 23:00-05:00 samo u nas u pola dana kad su najvece guzve.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
predizborna cesta ce znaci biti zavrsena " na vrijeme " i presijecanje vrpce sa laznim osmjesima cemo da vidimo ubrzo i da propisno glasamo .
Ovaj ministar Bubuca bi trebao da dadne ostavku! Nesposobnjaković!
pa idijoti bi trebali ovo da rade posle ponoci, a ne u sred dana,,,, ,,, I ovo je BiH :) jos jedna turisticka reklama ;)
Treba nekom hebat mamicu za imovinsko pravne odnose.Ovo je preslo sve granice
znaš šta malo je čudno da taj jedan krak ostaje nedovršen do daljneg. Kada su nedavno uklonili Dalas, rekli su da je otklonjena i POSLEDNJA prepreka. Onda odjednom u finišu... opet prepreka..... U svakom slučaju strateški interes je da Stupska što prije "prodiiše"!
HAHAHAHAHAH RAMIZE RAMIZE https://play.google.com/store/apps/details?id=com.moja.aplikacija.cfmbltqnoukfxqyduidq
http://www.hdzbih.tv/ Pratite predizborni skup Uživo !!!
Poslije vise od godinu nisu rijesili imovinsko pravne odnose i to ce trajati jos godinu dana.Stvarno hebu sviju bez imalo stida i granica.Nas narod je blesav.Poslije zadnjih protesta sve je ostalo isto i jos gore.Glupi narod ce im ponovo dati glasove.Zna se ko hebe KS zadnje cetiri godine.Ovako glup narod to i zasluzuje.Trebaju da dobiju jos naredne ceiri godine da shjebu ovo sto je ostalo.Na kraju mogu da kazem da su genijalci i svaka im cast a narod je pametan ko k...c.
Dva sata se danas vozih iz Sarajeva do Zenice, od toga je vise od sat i po trajao samo izlazak iz Sarajeva! :O
Biciklom
pa sto jusufe pred i za Bajram kada su najvece migracije u gradu. krme te ubolo jadno.
ma sve vam vase i vasim alternativnim putevima,bagro!Vec dvije godine nas maltretirate,a ovo je vrhunac.Tek su se danas udostojili da posalju saobracajce da ,,regulisu,, saobracaj.Koji alternativni pravci?! Na silu prosirene ulice bez trotoara.Mogli ste je do sada pozlatiti koliko dugo traju ovi radovi.
Tako je svugdje, u Tuzli rade gdje stignu, ne znam gdje onoliko mašina nadjose, haman sve propada i stoji 4 godine ali se talom isplati pred izbore. SDP deviza pred izbore u Tuzli: Kružni tok do izbora mora pasti". Providno.
Najjaca danas; "ma ja cu glasat za S.A,nema veze sto nas j.bu,barem znam da su nasi"
Realno,živim u Tuzli,ali u Sarajevo mi se i ne ide samo zbog ovog,Gužve,loši vozači.....Glasajte za SDA,oni će vam to sigurno dobro završit,u skoroj budućnosti
hajde neka samo neka bude dobra cesta