Komentari (308)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Što BiH ima komšije ..... Ne daj bože nikome !!!
Niko ni ne očekuje da se prizna. Ubjeđena sam da su već spremili tekstove za novine i vijesti da im je ovo prošlo. Ali eto...
@kurkokitic Više smo mi od tvojih vlaha kupili oružija, municije, hrane, nego od hrvata. Nama su vlasi prodavali oružje da ubijamo - vlahe !! Eto kakav ste vi narod, i zato - ne lupetaj, kad pojma nemaš ...
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Zato ste Vi gospođo spominjali 10.000 terorista...
Znaš li kako se komšije dovedu u suru?Sve i jedan njihov proizvod ostaviš na policama da im prođe rok.I svaki put kad počnu srati na usta nametneš im porez kao što su Kosovari uradili pa onda bujrum komšije dušmani najveći bujrum da vidimo dokle bi se kurčili kad nemate gdje izvesti proizvod.nego nama prodaju muda za bubrege jer ne mogu u EU.
Ovaj Mektić je bolestan lik. Uskoro ostaje bez funkcije, biti će izbačen na ulicu pa je prolupao
Vidjelo se po piletini koliko nas komsije vole a i po udruzeno-zlocinackoj agresiji , tako da se moze vjerovati na rijec kad kazu da nisu.
Može li babo Erdo biti velika srca i priznati ovu psetosavsku vlaščad kao neobrezanu turčadiju? Da ne kmeće više!?
Gojko Susak, ministar odbrane Hrvatske je 1993. god. tvrdio da je u BiH uslo 100 000 mudzahedina, iako je on dobro znao da je taj broj bio oko 1 000 i da su svi oni dosli iz Hrvatske. U 1993. god. su HV HVO drzali najmanje 47 kontrolnih tacaka od Splita do Travnika.
i ovu kurvu treba osudit za napad u Australiji
Kozo,ćuti.
Mektiću bi bolje bilo da da ostavku zbog ulaska u BiH desetina hiljada bezbjedonosno neprovjerenih migranata bez ikakvog papira umjesto što izmišlja afere i time skreće pažnju sa svoje odgovornosti!
Visoka nasa predsjednice idemo zapjevati ovim antihrvatima , ZA DOM SPREMNI I SLOBODU....
trebaju i ovi nasi sa mekticem ovo sve dokazati. nemores samo trabunjat i bacat bombe u javnost. onda se svi pale ko kurchine. klasicna medoda nake zenturache.
USTASKA VJESTICA !
Kolinda na aparatima. Sama sebe ukopa. Kakva glupaca!!!
cuj - politikantske konstrukcije!!! ona ima obraza da to nekome stavlja na leđa!
Glabaj nam ga futo teroristička
Islamistički divljaci na djelu: https://m.youtube.com/watch?v=uXU1QJDrPrs&has_verified=1&bpctr=1552598951