Komentari (165)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sajam u Mostaru se pretvori u pravu trgovunu i između Srbije i Hrvata i pomirenja na račun teritorija BiH uz, naravno pristanak SDA-ovaca, jakako ne bi moglo bez njih, a Bošnjaci će se sabit u geto ko palestinci na 23 posto i dosta him.
haj ne seri
@PokretacPromjene šta sam ja to naveo da bi po tebi bio mazohistićan balija, ja po sam po orijentaciji za građansku opciju i ne spadam ni u kakve torove.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kolindice, ti si se zeznula. Domaćin u Mostaru je ko gradi mostove, a ne ko ih ruši.
@el cid Oni su i pravili most 2x dok su ga drugi rušili koji se tu upinju da su domaćini, a po mostu se i zove grad.
@antibiotik Pa u ratu se sve i svasta rusilo jbt A sad u Mostaru hrvati tj hdz vlada,hvala Bogu :)
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
u mostaru nedostatak kisika... dok guda tri puta udahne sav nam kisik usise. sad ce ona opet iz siprazja iskociti u jasenovcu. pa na utakmicu klikcati da je spremna... fasisticka guda.
Kolinda, bi li bio najljepši grad i da je Stari most ostao srušen?
bi.
Zapečatćeno.
Hvala Hrvatskoj predsjednici na iskrenosti.
I jesi dosla u jedan od najljepsih gradova, samo jos da ga njegovi gradjani ne djele i malo vise postuju.
A vidite ove na trecoj slici kako je gleda - hoce i ova da bude predsjednica......
hahaha Vec je u glavi sve fino zamislila, vidis ti taj dubokoumni pogled. ;-) A slatkica je sto jest jest, prirodna. :-) I pozdrav za druga, nesto te nema, sve ok......?
@smiling a slatkica si ti pa sta....:)) Pa gdje si ti...Ja sam tu, nikako tebe da nadjem...
PRIKAŽI ODGOVORE (29)
Neka kolinda, ne prisvajaj :)
Dosla u MO sasvim slucajno kad je tu i Vucic.....
Ja da sam mjesto Bakira, ne bih ni došao, samo da se đaba srozavam, jer ima Sarajevo, kao i Zagreb ili Beograd za ovakve prilike, pa izvolite.
Sada je izašlo na vidjelo zašto su Bakir i SDA , prekinuli koaliciju sa DF-om a uveli Radončića, jer u Komšiću nisu našli partnera za teritorijalne podjele i pristanak na Čovićev ultimatum.
Sto mene nerviraju ovi predsjednici susjednih drzava.. Dodju u Bosnu i Hercegovinu i pricaju o nekim podrskama, ljubavima. Vucica kao brine Bosna, Kolinda daje podrsku trecem entitetu i oni kao prijatelji nase drzave. Brinite za svoje drzave, nasu ostavite nama.
@jezik bošnjačkog naroda Da. Novi vjetrovi. http://www.klix.ba/vijesti/bih/demografi-un-a-bih-gubi-jedan-grad-godisnje-za-300-godina-potpuno-izumiranje-stanovnistva/160220015
Najljepsih gradova na svijetu? joj - nekada je bio jedan od ljepsih na Balkanu a danas vise podsjeca na neke djelove Beirut-a gdje se vide jos rupe od granata. Govorim Beirut jer ko je bio zna zasto to kazem
Došli iz Zagreba, Beograda i stiskaju li stiskaju, a gdje je Vezir iz Stambola da ovo smiri? Kako vidim haman je njegova zadnja. :)