Komentari (222)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad Evropa ocita bukvicu :) :) :)
Munira na aparatima....a mislila je da ce kolinda nastaviti ustasku politiku
Srbi su jedini narod na planeti sa sedam presuda za genocid jednog međunarodnog suda, a Hrvati presuđeni za UZP.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
U Beogradu je Bosanac puno drazi gosti od Hrvata iz Hrvatske. U Zagrebu je isto Bosanac drazi gost öd Srbina iz Srbije. Ne mogu se smisliti izmedju sebe Srbi iz Srbije i Hrvati iz Hrvatske. Ali kada je u pitanju podjela Bosne, onda i Kolinda i Vucic zakljuce da Srbi i Hrvati u BiH imaju odlicne odnose.
Armija Republike Bosne i Hercegovine je odbranila zemlju i narod, i samo ona jamci mir. Sada mogu samo lajati preko grane ili preko svojih delegata iz Bosne blokirati Bosnu malo, ali opet vise na stetu Hrvatske i Srbije.
Pa glupaco jedna sto opet lazes? Dejtonski ustav nigdje ne nalaze da odredene grupe gradana moraju birati, tj. imaju monopol na izbor clanova predsjednistva. Prvo spominjes presudu Sejdic-Finci a onda trazis nesto sto je u potpunoj suprotnosti duha te presude! Pa zar ti stvarno mislis da smo svi sisali vesla i da trebamo progutati svaku tvoju glupost ili slicne gluposti kolega ti politicara?
ja boga mi ne vidim da je išta promijenila, al možda je do mene...
Sa prijateljima je prijatno razgovarati, sa neprijateljima korisno. -------- Predsjednik Srbije Aleksandar Vucic,....na inkognito skupu:)
Samo joj je Vucko dosapnuo "plan",...u vezi kvazi-gnojave-sunet-govnjive rase zvane poturice,..pa Kolinda zakljucila
Čuj "Hrvatska i Srbija imaju obavezu čuvati mir i jamče sigurnost i mir", kiklopi garanti. Imaš obavezu naravno jer si strana učesnica rata a ne neka supersila garant, i naravno ni Herceg Bosna ni PiSi nisu postojali tada pa ste morali za svoje bastarde potpisati mirovni sporazum. Šta je tu nejasno, olujo u čaši vode, super bitni garante sporazuma.
Opce je poznato da je Kolinda prevrtljiva
Kolinda prevrtaner
I Srbi iz RS-a, da su iole pametni ne bi uopste podrzavali "hrvatske" predstavnike u BiH. Vezali su zastave s muslimanima, glasali da BiH izadje iz Jugoslavije sto je rezultiralo cetnickom agresijom na BiH. E pa kako htjeli BiH s muslimanima ti Hrvati, a sad nece!
@politika Nek' ih puste da zive fino u Federaciji koju su htjeli. Srbi imaju entitet. Sto bi Dodik pomagao Covicu? Odjebite te Hercegovce koji su Srbe bacali u jame u Drugom svjetskom ratu.
@politika.je Hrvati su shebali Jugoslaviju pricom kako sve pare idu u Beograd. Sad hoce da shebu Bosnu pricom kako sve pare idu u Sarajevu. Odhebite te hinje i vi muslimani i vi Srbi!
Kako vjetar puse tako je i njena retorika poljuljana
citat: "Ona ističe da Hrvatska i Srbija jamče mir u BiH slijedom Dejtonskog mirovnog sporazuma, odnosno da imaju obavezu čuvati mir i stabilnost u BiH."
nastavak-edit: Konačno istinita izjava - da Hrvatska i Srbija su samo garanti mira za BiH, prevedeno: neće je više napadati oružjem...
Takvu te volimo gospojo Kolinda.
Normalno da je na narodima BiH, mi smo zasebna država i nemate pravo da se petljate u unutrašnju politiku NASE DRZAVE!!!
Ma ova vise ne zna jel dosla il jel posla