Komentari (123)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne može narod kojeg je 7% da radi sta hoće, dobili su predsjednika i imaju pozicija kao većinski narod sto nema nigdje na svijetu i treba da budu zahvalni jer najbolje zive ! Bošnjaci svi za Željka Komšića!
Hrvatska nek se drži svog posla i nek se ne mješa gdje im nije mjesto a ovi Bosanski katolici neka sele ako im se Bosna ne svidja
Znaš, Bošnjače, nije davno bilo, Sveg’ mi svijeta, nema petn’est ljeta, Kad u našoj Bosni ponosnoj I junačkoj zemlji Hercegovoj, Od Trebinja do brodskih vrata Nije bilo Srba ni Hrvata, A danas se kroz svoje hire Oba stranca ko u svome šire. Oba su nas gosta saletila Da nam otmu najsv’jetlije blago, Naše ime ponosno i drago. (1891. u II razredu Gimnazije)
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Hrvatska ne nameće riješenja ali lobira gdje god može u duhu HDZove politike! Okreni se svojoj zemlji i problemima koje imate u HR , počisti u svom dvorišu gospođo !
To kaže spodoba koja nije oduzela odlikovanja osuđšenom ratnom zločincu Slobodanu Praljku,iako joj e to ustavna obveza.
Usrala si ti vise puta i sefa i stanicu i sada si opet dosla u posjetu. Bjezi bogati!
Postovana HDZ gospodo , demokratija nije Svedski sto sa kojeg biras sta ti se svidja a sta ne svidja , demokratija podrazumijeva i prava i obaveze.Dok to ne shvatite moj glas ide smucaru.
najdite se govana skupa ti i covic iz iste case ;D
A sta si ti stavljala na dusu Bosnjaka? Mrs, podrzavateljice ratnih zlocinaca! You are exposed!
Propao je narod kojem je zena vođa bila
sjećam se kad je čović bio optuživan za raznorazne kriminalne radnje i tad se počela voditi istraga protiv njega,pa je bio skoro u pritvoru i odjednom sve se zataška i odjednom čović član predsjedništva
Svi vole zabadati nos u Bosnu. A kad Bosna malo zabode nos kod drugih odmah smo nacionalisti i ekstremisti. Pa dokle više?
Predsjednica-zajebancija
Cuj joj sad price...Pravi kameleon
pa dogovaraju se vec 22 godina,sta je stobom zenska glavo
kolindi treba umetnuti,a ne nametati
Ustavni sud je davne godine presudio da su nazivi "županija" neustavni,pa što se koriste i danas
Naravno da nam nemate pravo ni nametati misljenje
Ona jeste vatikansko zlo, ali je glumica, politicarka, zena... Dok je ovaj pored nje najveci ljigavac od svih politicara u regionu.