Komentari (189)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisi ti zdrava
@MajmudinKrstitelj Vidis jarane tu grijesis. Sad ako ih pustih da budu Hrvati, sutra ce ti Nino Raspudic izmisliti da zive na kamenjaru od stoljeca sednog, ali p.n.e. Pa ce nas proglasiti dosljacima. Nek oni budu sta hoce, ali nemoj da msile da smo mi svi kao Mujo i Suljo, iz viceva Enisa Beslagica, i Tarika Filipovica. Bosansku zemlju, nece dijeliti.Ni oni, ni ovi sumari.
@Eurobosanac, čak i ta pusta krajina ima 5x više stanovnika od Livanjskog kantona, 15x više od Posavskog, 3x više od Zapadnohercegovačkog...
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Je3o me citav svijet ako ona zna sta je sad rekla...
@VelikaBH ... sve što je rekla, istina je. koliko ste je pljuvali vezano isilovaca, a sad vam stižu nazad.
ti si svoje pokazala..vise puta...presudjenog ratnog zlocinca velicati....sve da ti je brat rodjeni,ti si predsjedinca drzave(evropske drzave) !!!! Zoran Milanovic je gospodin!
I fašisti mogu imati dobre sise
Ako je mrtav Bogu hvala Ako je ziv, zelim mu DUG ZIVOT I NAJTEZE BOLESTI, NJEMU, PORODICII SVIM NJEGOVIM SIMPATIZERIMA!
odoh i ja staviti hitlerovu sliku, i on je zavrsio kako je trebao, ali eto, in memoriam
I "ovo" su oni pustili u EU?
Nije on odslužio ništa a tako si komotno mogla in memoriam I Osmanbega Kulenovića...
Trebaju glasovi iz Bosne, pa nacionalizam je najbolje za to.
Budući predsjednik Hrvatske Miroslav Škoro još više poštuje generala Praljka
Hrvatska će uvest uvjet BiH, da Praljku mora dati odlikovanje i to bošnjački član predsjedništva, da bi se uopće započeli pregovori BiH o ulasku u EU :D Šalim se naravno, BiH neće nikada pregovarati o ulasku u EU.
POZIVAM PREDSJEDNICU HRVATSKE DA URADI IN MEMORIAM I ZA DRUGE OSUĐENE ZLOČINCE !! - očito je to njoj ok
U normalnim zemljama zbog takvi stvri se podnosi ostaka i to momentalno
Nema "in memoriam" zločincima. To je isto kada bi Njemačka pravila in memoriam, npr. Himmleru.
JELI OVAJ IZA PRALJAK,,IN MEMORIAM,,,
Jel to Bosna nema drugi problema pa samo se raspravlja i pise jel Kolinda dala pocast Generalu Praljku. Sta to vas Bosnjake boli ona stvar za tim. Osudjen odlezo svoje i sta je problem. On je za nas Heroj za vas nije i sta je problem. Za vas je Dudakovic Sefer Heroji za nas Hrvate su zlocinci i jos dosta njih. Hrvatska vas je pomagala primila tolike izbjeglice ,hranila vas naruzavala vas ,oslobodila vas od Cetnika u Krajini to niko nece priznat.
@radlovac smanji malo , prdni udahni , zadiho si se
to i jest problem ti tvoji navedeni heroji. ali svi navedeni. zivite u proslosti a pricate o buducnosti. a dali ima buducnosti ako se svako malo potezu pitanja "heroja" i odaje tome velika paznja i na to se kupuju izborni glasovi?
Tudji-manovim stopama revolucije. On nije stigao da posjeti Hag, Kitarevic bi rado...