Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Knezovic?!?!?!?!?!?!?!!?!?
Uzmemo li u obzir kako su reagovali kad se desilo dvostruko ubistvo, koliko im je trebalo da pošalju crvenu potjernicu, pa komunikacija i biokratija između institucija unutar BiH, pa međunarodni odnosi, lako se može desiti da izručenje bude za godinu, dvije nažalost
Treba ga pustiti da bjezi pa upucati i rijesiti se djubreta.
klixovci, dosadili ste više s tom saobraćajkom. ima sud, pa nek se bavi s tim. uporno pozivate na neki linč i proteste.
ima sud koji ce ga kao babinog sina osloboditi
Bolje je da Sefića ne siporuće BIH, Dalida je već fomirala oslobađajuću presudu: NEUKAZIVANJE POMOĆI OZLJEĐENIMA U SAOBRAĆAJNOJ NESREĆI !! Daj da ja zgazim Dalidu na pješačku brzinom od 160 km/h PA DA provjerim TREBALI joj ukazivati pomoć ! i jeli to bila nesreća ili ubistvo sa predumišljajem sa sredtvom ub istva teškim 2 tone, koje se prilikom udara u nju kretalo brzinom većom od vrha bezbol palice kojom su prekjučer usmrtili čovjeka na Ilidži !
nije lako ni portalima... valja svaki dan po 100 vijesti izmislit.. mislim objavit
ZELENE CELIJE SVE GOVORE !!!!
zeleno smiruje... to je iz ludnice kopirano