Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kao Ukrajina je ispunila sve uvjete pa otvorila pregovore?! Fckn licemjeri.
i da otvore, isto nam je kod svakog narednog usvajanja zakona ili ti prilagodjavanja istih, doci ce do kocenja iz manjeg BH entiteta.
Šta ako nam obećaju pregovore a šta ako ne obećaju ??? Kakva je razlika? Dino kaže da je na stolu milijarda, a samo ne znamo zašto bi nama neko davao milijardu? Šta mi njima dajemo? I još nešto, Nermin Nikšić kažu za ovo kratko vrijeme se zadužio milijardu!!! Ja ne vidim da se osjete negdje te pare.
Ceka se Izdaja Trojanera Koji su ucjenjeni od Plenkovica Smidta i Covica.Postavljini Su da IZDAJU.To je zalog..Nova Izborna jedinica tj.Novi Hrvatski entitet.Kada se to zavrsi i Bosnjaci stave u Tor.bez prava glasa u EU parlamentu data ce BiH postati punopravna clanica..bez uticaja na vlastitu buducnost.Kolonija u okviru EUa.
Postao sam Euroskeptik
EU mirno gleda ubijanje muslimana u Palestini, a neko očekuje da BH muslimane prime za svoj stol odlučivanja u Briselu. Ne zna EU da smo mi bili I bogumili I Turci I Švabe I komunisti pa valjda bi bili I najbolji Europejci I federi
realno nikada nećemo biti dio EU a ni ne trebamo. nismo mi narod za disciplinu, rad i red.
Smješno je očekivati da se sa Dodikom uđe u EU...
Da li ste vi ukada bili u Sloveniji, Njemackoj i vidili ekonomiju, autoputeve? Zar stavrno mislite da OVAKVA Bosna treba Europi?
Nije 7 neće biti realno za 20 god. Da shvatate, da ov tvorevina neće nikad biti dio EU.
Pa i ne treba⚜️🇧🇦
Treba im vojnika za rat protiv Rusije.
u bosni je realna samo bespravna gradnja
Nemojte me nasmijavao sa vakim politicarima
Ceka se Izdaja Trojanera Koji su ucjenjeni od Plenkovica Smidta i Covica.Postavljini Su da IZDAJU.Ti je zalog..Nova Izborna jedinica tj.Novi Hrvatski entitet.Kada se to zavrsi i Bosnjaci stave u Tor.bez prava glasa u EU parlamentu data ce BiH postati punopravna clanica..bez uticaja na vlastitu buducnost.Kolonija u okviru EUa.
Jedino tko vas koči je Milorad, a ovo drugo su sve vaše fantazije.
Znaci 1.aprila smo u uniji sa evropskim.platama i penzijama!
Ne. Od 1.aprila si u procesu pregovaranja za pristupanje EU. A u EU si 2058, ali to ti je ionako svejedno, neces biti medju zivima.