Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa naravno da pruzaju ogranicene informacije, gradjani bi trebali znati da ce npr. bake kupiti novo auto a kod nas bake vec kupio auto audi a8 isporucen registrovan i tek tada se saznaje da je bake kupio auto eh to su ogranicene informacije
Dali bi naši informaciju al problem je što ne znaju kolko su ukrali...
nije iza srbije -.-
Kada bi prikazali bužetsko trošenje novca vlade Srbije i Bosne, istog dana bi se svi pridružili imigrantima za Nemačku i Švedsku.
"Prema tome koliko transparentno prikazuje trošenje budžetskog novca BiH se našla iza zemalja kao što su Namibija i Tanzanija, ali i iza zemalja regiona Hrvatske, Srbije i Slovenije." Vjerovatno me ovi đozluci slabo služe pa pogrešno tumačim dijagram, ali mi se ipak čini da je Srbija iza BiH.
Pogrešan dijagram... nije bitno.. Ali jedna stoji: "Nikad ne vjeruj statistici koju sam nisi namjestio."
realno, novac koji se ovdje trosi je iz nasih dzepova i treba se znati za sta novac ide!!!
U prijevodu: nista novo.