Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nista, pojacajte bijeli luk i rakiju. I nemojte vruci vode. I pazite propuh. Bice to ok, samo hrabro!
Propadaju lagano
Propali ali uvijek možete srbovati po dobrom starom obicaju.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
"Pojačaj! Moje srbovanje to može podnijeti"
Pc je ye teritorijalno i economski neodrziva
sta mislite jel Savo i Grra placaju Pio. ? :)
Sad ce Reis biti kriv i za ovo...
Sad ce Reis biti kriv i za ovo...
Kakve vanredne situacije
BAS VAS BRIGA ZA DRUGU DRZAVU VAŽNO JE DA U FEDERACIJI SVI IMAJU ZDRAVSTVENO OSIGURANJE 😂😂😂.UPLAĆENO PENZIONO SVE REDOVNO ZAŠTO SE SIKIRAT ZA OVE U RS 😁😂😂
Sjajna vijest
Steze Mile sa svih strana sprema se za Januara
Pazite, ne pasite zelenu travu vec nju ostavite borcima invalidima, vi mozete i balirano sijeno jesti, i to sve bez ovjerene knjizice.
I za ovo je krivo 'Političko Sarajevo...'.
Hej četniciii nemojte se kriti..
Bijeda sumska
alo zdravstveno je ko je
hahaha
Iiiii, šta je ovdje sporno? Jel' možda u Federaciji BiH svi imaju besplatno zdravstveno osiguranje bez izuzetka ili je isto ovako kao što je navedeno u ovom tekstu(ako ga je uopšte pročitao od ovih što komentarišu). Pa otiđite u SAD pa vidite imaju li svi besplatno zdravstveno osiguranje možda u kolijevci demokratije.