Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sirotinjo i Bogu si teska, mala im primanja 10.000 maraka mjesecno i jos hrana i pice dzaba. Oj narode, gradzani ove napacene i namucene drzave dokle cete da sutite i da vas nije briga sto im vi placate jelo i pice u parlamentu, a vi gladujte.
Treba zabraniti alkohol na poslu. Neozbiljno.
Sda ih je umrtvila tj. Bosnjacki narod je rastrkan.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Superhik država, otmi od siromašnog, ojadi ga još više, uzmi mu dušu, oguli ga što više. A oni plate 3.5+ K, ljetuju, zimuju, smučaju, auta 50+k, školuju djecu vani, lijeće djecu vani, privatne klinike, šepure se, garderobe, frizure, bunde, merc, stanovi, vikendice, ajfon, ovo, ono, vako, nako. Dobro je Šaran rekao, minimalizam Pih, jad i očaj A na kraju, ko nas j.be!!
Narod budala,gleda,sluša i trpi več 25 godina.Narode,morge u ruke i rastjerat marvu,daboga ih rak izjeo do kosti,sve njih i njihova pokoljenja
Alkohol na poslu i to parlamentu? Krasno 🤣 Sada mi je jasno ponasanje vecine….
A zar je dozvoljeno konzumirati alkohol u toku radnog vremena?
A dresscode kao da si u Bosnu došao slušati Naska i Izetu! Utegnuto sa dekolteom do pupka, a hodaju kao jeleni sa reumom!
Treba tamo izlaziti… 🙂
Sto se svi bunite? Odsad fino svi idemo u parlament da jedemo i pijemo, jednostavno rijesen problem
A mi sjedimo u kucama umjesto da izađemo ispred parlamenta da im frku napravimo ako treba uđemo i zatvorimo taj restoran,e takvi potezi bi donijeli promjene u ovom sistemu nazalost,Od nasih sitnih plata deru PDV da placaju ovakve uhljebe a njima ogromna plata i daj im sve moguce povlastice.
to je za one koji ne smiju piti kod kuce, a takva je vecina onih koji haralucu na sav glas a kod kuce manji od makova zrna. bravo za njihove zene
RAZLIKU između PRIVILEGOVANE i REALNE CIJENE, naravno da plaćaju PORESKI OBVEZNICI(ali OVCE se ne PITAJU, ali bogami i NE BUNE SE )
pice na radnom mjestu, svasta. stoka je to.
Pa kod njih pivo jeftinije nego u fabrici. Pa ovi su zajebali i Alan Fordovce.
I Bingo I'm zavidi .Pitaju se gdje ovi kupuju pice.
Nema dok se ovaj narod nekad ne opameti nece ovo nikad prestat
Zašto ima alkohol? Po kojem zakonu je dozvoljeno piti na radnom mjestu?
Ovo nije parlament, ovo je kafana...boze sacuvaj.