Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ozbiljan lopov i lažov !!!
Nedzad Koldzo je jedan od najboljih Nacelnika u BiH, jer je veoma mnogo uradio za gradjane i nasu djecicu, gdje je izgradio mnoge skole, djecija obdanista, vrtice, obnovio djecija igralista, izgradio Domove penzionera, za zdravo starenje. Nedavno je otvorena novoizgrađena Mjesna zajednica i ambulanta Hrasno brdo čime je riješen dugogodišnji problem neadekvatnog prostora ove mjesne zajednice, te omogućena kvalitetna primarna zdravstvena zaštita stanovnika tog naselja.
Tih dugo godina je on vec i nacelnik nije mu mandat zadnje 3 godine...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
U Novom Sarajevu je onaj najaktivniji vijećnik u državi Srđan Srdić. Sa takvom aktivnom omladinom lako vam je raditi. Izgradite još bolje Novo Sarajevo.
Nacelnik Koldzo radi dosta stvari, ali nikako da poslozi prioritete. Malo je nejasno da se prvo iznova uradio dom mladih, dok 20tak metara dalje stoji ratom unisten vrtic koji je primarna potreba ovog naselja, obzirom da roditelji sa Grbavice moraju da vode djecu kilometrima dalje. Ali valjda djeca ne mogu glasati, pa to nije ni prioritet
Po običaju počne masovna gradnja (NAŠIM parama) pred izbore...lahko je biti neimar sa tuđim parama, to zna i dijete od 10god....a onda se hvaliti kao da si gradio vlastitim novcem a ne NARODNIM.
Kreten , unakazio tržnicu na Grbavici , otvorivši Amko samoposlugu na sred tržnice. Ili je Amko njegov ili je suvlasnik. Inače , lopurda namazana i ublehaš
Ovaj uhljebio svu familiju a nestro prica.kako ga nije stid!!!
Vi ste u kruznom toku 25 godina nikako da izadjete iz njega pleme vam vase
Taj kruzni nece nista rjesiti,isto kao ni onaj u B. Potoku.Jutarnje i popodnevne spice i guzve ce ostati iste jer postoji semafor kod Americke ambasade,kod Energopetrol pumpe i kod Merkatora.A propusnost na tim mjestima je fantasticna.Pogotovu kod Americke ambasade...
Pocela predizborna kampanja za lokalne izbore 2020
Tebi su najveći uspjesi u svim mandatima bilbordi i kružni tokovi! Stidi se i ti papane i oni koji glasaju za tvojih hipter mandata.
Hoće li ovaj uhljeb ponovno biti kandidat za načelnika slijedeće godine? Što je previše, previše je....
Najgori nacelnik u Sarajevu, lik je katastrofalam, nista zivo ne radi
Tebi super, veliki tender.
Nemojte samo kao onaj u vogosci ili buljakovu ili buca ili u hrasnom..sve kruzni za koje bi projektantu trebalo hitno oduzeti diplomu i garantujem da je zavrsio u travniku. Kruzni kao prije 40 godina. Ko jos pravi kruzne bez bajpasa. Pogledajte u Tomislav gradu pravi kruzni sa bajpasom.
Koldžo ja više neću glasati za 50 KM, grah i kupus salatu , da znaš.
I OVAJ DA NEŠTO "LAŽNE". BRADA MU DRHTI KAD O PARAMA PRIČA.