Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Interesuju se Ameri...interesuju. Zanima ih. Nije im svejedno. Znači da ide ANP.
SAMO SE CUVAJTE IZBORNE KRADJE 2020, POSTAVITI STRAZU IZ SVIH STRANAKA 24h DA BUDE PORED KUTIJA, I KUTIJE PRIJE POSTAVLJANJA PROVJERIT!!!
podrška za Našu Stranku! ostali ste dosljedni,nigdje se niste okrenuli..a toliko vas napada zelena mašinerija- samo naprijed,moj glas imate!
KAKO VJEROVATI COVJEKU KOJI CRTA KARTU I GRANICE TKZ VELIKE SRBIJE U KOJOJ DIJELOVI CRNE GORE I DRZAVE U KOJOJ JE ON PREDSJEDNIK PRIKLJUCUJE TKZ VELIKOJ SRBIJI. SAMO NATO JE GARANCIJA DA NJEGOVA KARTA NEMA NIKAKVIH SANSI.
Samo bošnjo glasa za ove "Nezavisne", Blokove i ostalu antibošnjačku gamad. Zato nas i je3e ko stigne, kad nemamo svoje JA. Vala, nek nas i je3e....
@hawkeye neka glasat cu za qvazimuslimane iz SDA ...nek su lopovi al su nasi ...mrssss
@gooUser1561888010 SDP je bio na vlasti koliko se ja sjećam... Većeg lopovluka ova zemlja ne pamti - Damir Hadžić, Lagumdžija, Hamdija Lopovača... Tipičan jugobalija, kojem smeta mu sve što je njegovo, a braća mu borci vrs. Ghovno dezorijentisano !!!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Jedini koji nisu izdali drzavu i koji drze do svojih principa, a ne kao oni seljacici iz SDA koji za fotelju prodaju i drzavu i narod.
Sabina Cudic:”Ne treba trositi snagu na pricu o NATO jer nema konsenzusa,treba pricati ono u cemu se slazemo”...klasicna Dodikova prica i pravo lice Njihove stranke
koja razlika samo na slici , dva gospodina a ne one cobane i krimose kada vidim , krvavih ociju i prokletih jezika
Bravo za NS, SDP i NiP, a ovo sve ostalo je obični nacionalistički lažljivi šljam.
ZA BULEVAR TZV VOJSKA RS 92 UPALA U KOZARAC,TOMAŠICU,BILJANE KOD KLJUČA,I POČINILA STRAVIČNE ZLOČINE.A KAD JE 5 KORPUS 95 OSLOBODIO DOBAR DIO TERITORIJE TZV VOJSKA RS JEDVA DOČEKALA PRIMIRJE.TO SU ON TZVI HRABRI SRPSKI OSLOBODIOCI.
@dijamantbeha Uz to treba dodati ,kad je ABiH krenula u oslobodilački ,pobjednički pohod odjednom se pojaviše NATO spasioci da zaustave rat.Interesantno i za razmišljanje.Onome ko ima malo mozga naravno.
Posten i dobar covjek, drzavnicki prica i ima muda da stane iza svojih principa. Jedina nada da se normaliziramo kao drustvo. Naprijed Pedja.
@guevara Čuvaj leđa, ako je blizu Peđa :)
Radite što hoćete ali bit će kako USA kaže
eheheheheh .... stara americka skola zavadi pa vladaj .. pomiri pa posvadjaj ... dok je ovaca bice i vune ...
Jel njihova Cudicka sto kaze NATO nije prioritet?
Vitez Koja, ošišaj se vise !!!!
Kad će ta parada vise
Izgleda da je ovaj Nelson od svih nadzocnika iz MZ najveci pobprnik za ovu drzavu BiH i njen napredak.Steta je mozda sto je ambasador a nije visoki predstavnik umjesto onog visokog netadnika Inzka.