Komentari (140)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je dobra ekipa i dobra priča ukoliko se u putu ne pokvari...Itekako zaslužuju šansu...
@Muha99464 Jes, svi so KOS-ovci i izdajice, osim ovih tvojih iz SDA. Sjeme vam se zatrlo lopovsko i pokvareno.
@Muha99464 Jes, bakir organizovao iz trezora i kompanija iz Minhena. Ne rise. SDA koju je zaceo Alija Izetbegovic nema nikakve dodirne tacke sa danasnjom SDA. Osim toga, rat je zavrsio prije 25 godina a ti jos o tome pricas? Ja pricam o propalom zdravstvu, skolstvu o hiljadama mladih koji danas bjeze u Njemacku, o pokradenim parama od strane SDA. Pusti vise price o ratu. Tebi je OK danasnje stanje u drzavi?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
On..Kojovic se ispravio.Podcrtao.Konacno.Da nece sa SDA.Al nece ni sa HDZ i SNSD.Tih 7 magicnih slova.Mislim da fali još netko.
BORBA PROTIV NACIONALIZMA JE OBLIK FAŠIZMA. PATRIOTIZAM JE OSNOVNO LJUDSKO PRAVO!
Opća deklaracija o pravima čovjeka Ujedinjenih nacija Član 19. Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvata i pravo da ne bude uznemiravan zbog svoga mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavještenja i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice.
pokenjam ti se na stranku.
Neckaju se ko seljacka mlada
Što ne mogu ovih multietničara na baterije, zašto Naša stranka ne djeluje u RS? Čim neka stranka djeluje samo u jednom entitetu, to je prevara, nema tu selameta! Lahko je baviti se politikom među dobrodušnim Bošnjacima, što ne zavodite red u drugom i trećem entitetu?
tako peđa. naša stranka uči i na tuđim greškama a neko ne mere naučiti ni na svojim, jer dok nikša priupita zlaju i iskalkuliše ... na sljedećim izborima ko dočeka nema više nikom oprosta
ja mislim da bi sa SDA trebalo jednu principielnu koaliciju napraviti ahhaaa nek se zakunu da nece vise krasti ahhhhaa
Niste ludi. Bolje lagano srati bez odgovornosti i uzimati lovu.
ma nemaju oni pojama ni sta ce sa sobom, a kamoli sta dalje .... oni sami su nista, mogu samo bit prirepak nekoj drugoj stranci
Za to vrijeme u restoranu Dugine boje: -Sabina, daj tri pive i reci muz... ...Ma jok po svaku cijenu, ma jok, mi se pitamo!
da se samo gledaju vlastiti interesi govore i ove koalicije. a narod misli da ce mu neka druga stranka njegova sonijwti promjene... heheheh
Jedina osoba koja zavređuje pažnju je svakako Nasiha Pozder,dipl.ing.arh. Neko koga vole studenti, cijene kolege i pametnica. Svaka ćast za Nasihu, bravo Ostali prevrtaneri, ništa...
za vas su glasali liberali, kojekakvi gejevi, miješani i sl. dakle sve ono sto nikako ne ide u tor sda...ako se zagrlite s njima vi ste propali.
Vječni pomagači SDA. Je3em i vama ma4er.
ne glasaju raja za promjene jer promjene nema, stranke su sve pune preletača i prebjega i takav glas nije nikakva promjena.
Tacno, pogledaj presice svih stranki i vidis da svi isto govore! Sve sami postenjaci, sposobnjakovici, svi samo hoce da "rade" za drzavu i gradjane itd itd.. Poslije 4 god. mjenjaju strane ko fudbaleri timove i najednom bogatasi kao nikada prije.