Komentari (116)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta je 15.000 KM spram 25 godina zivota sto nam isisaste bagro lopvska i pederska, klosari, treba vas pljuvat po ulici mizerijo ljudska
@Domovina pazi ovog norida... napade i mene jer podrzah ovog Kojevica. A nick mu u zelenoj boji. SDA mu daje podsticaje na laznu stoku.
@Domovina pazi ovog norida... napade i mene jer podrzah ovog Kojevica. A nick mu u zelenoj boji. SDA mu daje podsticaje na laznu stoku.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Joj šta nam rade..pa pljuju nam u lice,cigani pljuju nas glupane. Trebamo svi dati priliku Nasoj Stranci ali prokleta seljadija kad se jednom zakaci za ista govna ne pusta dok su zivi...
pa s obzirom da tvoja ruka košta građane do 20.000 KM nije to toliko skupo kolko na orvi pogled izgleda
Kažu nema nade nema lijeka. Ima ! NA sljedećim izborima ono štp gledamo upravo sad sad u HRVATSKOJ: Ne mogu se smijeniti ministri nema razrađeno u propisima. Dakle samo oni koji obećaju da BJANKO potpisati će biti minsitri a ako ustraju u pljački naroda ko HDZ svi ostavku ! i vanrendi izborim. nećemo mi više biti radi njih nego oni radi nas !
svi ste vi u 5 deka
Polahko Pedza jos malo vise od godine pa je vrijeme da pamet i strucnost zamijeni nacionalizam ne znanje i lopovluk
Zvati Zenita da ovdje snima Nadreality Show. Lakse i njemu a show jednako dobar
šta je ovo svi hoče u penziju
I ovaj Kojović kao da je juče u Bosnu došao pa još ne shvata da je 1+1 vrlo složeno političko pitanje.
Bakirova SDA je propali politicki projek. ko to ne vidi nije dobar u glavi. To je ogromna stranka pa je i inercija veca. ali propali puca po svim savovima od cetvorke. pa do zamjenika
SDA pod Bakirom:
A sto iskljuciste komentare na Adila,Baketovog poslusnika,a sad kao protivnika??
KOJOVICU BANJA LUKA TREBINJE TOMISLAVGRAD JE ISTO BIH OTIDJI MALO I TAMO
Vec vidjeno. Ovi iz NS prije nego plate intervju jave svojim pplacenicima da prate i pucaju minuse i pluseve. Al se ja ne javljam zbog ocjena i to me ne iteresuje. Napali ste Z. Komsica koji je i moje veliki razocarenje. Al pitam sto cjela Tuzla prica. Zeljko kakav god da je on je zlatni ljiljan. A ti Kojovicu sta si radio u Ilijasu i Srednjem pocetkom rata.U cijoj si vojsci bio. Reci slobodno, demantuj price da si lakse ranjen kao propadnik vojske RS.
koja ti si naš.....mi protiv 90% sarajlica seljacina ! Forever
A sta si ti uradio da ne bude tako. Nijedan portal nije nikoga doveo na vlast. Imas dvije plate a nista ne radis. Organizuj proteste ako imas snage a ne da placas intervjue . Sta narod ima od tvoje price. Gdje si u RSu , hercegovini i ........ Otjerali ste sve one kao Mustafic, Bajic, Danis jer su oni vjerovali u ideju a vi u lovu. Zato odj.bi.
"petnaestominutna" pauza.... lagano, lahorno, polahko...ko žurio, nogu slomio