Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hajde da cujemo od ovog ,, derpe-a,,, kojovica i nesto sto ,, stoji,, tj. sto je fakat. Kad bi i el. privredi, i bh telekomu . ,, uveli,, subvencije, propali bi za par mjeseci. Mislim da je krajnje vrijeme da ,, nasa stranka,, tj. ,, njihova stranka,, tj. kojovic i topli mu brat , haveric. ,, pocnu,, predlagati ,, prave,, stvari a ne samo prica o stecaju i da gradjani ostaju bez radnih mjesta, a sto je i jedan od razloga odlaska iz ,, nase stranke,, ljudi , na osnovu kojih su i dobijeni glasovi za tu stranku , a to su izmedju ostalog, ADEMIR KENOVIC, DINOMUSTAFIC , I MNOGI DRUGI. Mislim da ste zbog te price o stecaju i negativne price izgubili dosta glasaca na narednim izborima. Mislim da s tom dosadasnjom pricom a i bez tih ljudi, slabo proci na izborima tj. NIKAKO. TOLIKO.
Veliki resursi toplotne energije locirani su na lokalitetu Poljina, nedaleko od Sarajeva. Organizovanom akcijom mladih stručnjaka mogao bi se cijeli grad grijati.
Pa SDA je pokrala sve, sta sada baljezgate, sta treba i kako treba, pa vi ste ovaj haos napravili i napravili dug toplanama milionima i milionima. Zeljkovic i ostala SDA bagra dovedose ovaj kanton i drzavu u pm
Svi ovi problemi su nastali sto bas ovakvi koji daju ovakve izjave su pljackali sve ove godine i doveli nas do ovog stanja koje je sada.
Kako odgovoriti ovom budali Kojovicu? HELENE FISCHER https://www.youtube.com/watch?v=Kc16UNTSEb8
Kakvo licemjerje. Konakovic pametuje, a stranacki kolege Zeljkovic je glavni krivac sto su Toplane u ogrnomnim dugovima