Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka čast gospodinu kojoviću i Našoj stranci. Iskreno priželjkujen vašu pobjedu 2018.godine. Jer imate skup intelektualaca i vizionara. Pokazujete to na najmanjim sitnicama! Samo naprijed!
@AQmega13 Vic je za tebe ocigledno. Jer vecina osoba svojim intelektom ne moze da prati ljude koji vide dalje i imaju vizije ;) Ti si cisti dokaz :)
@nenadjebivi Bez psovke decko. Ne budi kofliktan. Zato i ne kontas ove ljude jer si konfliktan. On ima mozga da se ne spusta na nivo seoskih kabadahija i da kulturnin i unjerenim izjavama kaze ono sto misli a da ne pretjera. Ti to naravno ne mozes da razumijes ;) Tebi je jedino Dodikov rijecnik i razumljiv !
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Jedna razumna izjava danas.
e pa slažem se.
Najveci je problem sto se ove Nase Stranke boje kao zmije SDA,HDZ, SNSD,SDS,SDP...Nece birati sredsta da je ostave u opoziciji,u tu harangu protiv njih ce se ukljuciti i sve vjerske zajednice
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ooo đesi Peđa srbendo stara.
Svaka čast Kojeviću da si istupio i ukazao na skandalozno i nemarno ponašanje MO! Ne dao Bog da nam zatrebaju za odbranu, nastalo sveopće rasulo. Dans su prevršili svaku mjeru i ljudsku i profesionalnu. Zato i bi trebali dati ostavke. Moje povjerenje u njihov rad je poljuljano! Šta od njih takvih očekivati?
Moj Kojovicu,ustase,tj njihovi potomci su na vlasti u Sa kantonu,sve sto him pricas protiv Pendeske znaj da ce te zbog toga zamrziti.Pa u Sarajevu kao u Zenici ni pod razno se ne moze donijeti odluka o dodatnoj taksi na kladare ciji su vlasnici uje
Jes ga coek streso. Kad se sjetim.
pametno, odmjereno, normalno. Bravo NS
Rečenica zadnjeg citata najbolje govori. Ni glave, ni repa kod Bošnjaka. A ni domu. Niko ni glasa. Šute i gledaju.
haha haj da je samo to. tkz ministarstvo prvo izjavi da oni nisu dali saglasnot o učestvovanju os bih za 9. januar. onda se sutradan pojavi zamjenik jusić i kaže jebiga potpiso sam. onda minstarstvo izjavi ma nije nikakv problem što su otišli, pa su na kraju i to povukli. ma cirkus. ovo nam dobro pokazuje kakvi su sve uhljebi na državnoj sisi.
razumna izjava, lijepo secirano i optuzbe na mjestu. neko kaze sto ne oplete po dodiku. pa nece covjek da se spusta na njegov nivo, a drugo - nije dodik kriv za OS vec oni koje je kojovic pomenuo. samo je jedan u naroda lider uspio sebe degradirati i sa drzavne predsjednicke pozicije se spustio na nivo rasprave sa entitetskim predsjednikom. razumljivo bi mi bilo da je frka nastala na nivo 2 predsjednika eniteta.
@saim_adka Najtacniji komentar! Bravo.
Reče gospodin koji je do juče pucao na Sarajevo.
Mozda ti je na staru puco,koznim metkom naravno
Pendeš je i krivično odgvorna, a ne bi se ona nikad na to odlučila da joj nije omiljenog sudije Branka PErića, kojeg obožava Dodik i Milan Tegeltija. A Zvizdić je nepatvoreni kreten i idiot iako je teško zamislit da može bit veći od Fadila. AL NE ZABORAVIMO, GLEDAJTE CIRKUS JER STE VI TO ISKALI NA IZBORIMA ! I jopet išćite i dobićete i veći !
Opet pokazao svoju velicinu. Svaka cast jos jednom- dokaz da biti patriota nema veze sa politickim opredjeljem i religijom.
A tebe odavno cekam, od 4000 komentara nemaju dvije pametne. I bas ih citam: protiv Nase stranke, HDZa, Bakira i SDA, DF... sto ti ne bi svoju stranku napravio?
Situacija je krajnje zabrinjavajuca. Ali ne samo zato sto zakonodavna vlast krsi ustav i zakon. Nego i zato sto svako od njih guzicom ukraj i niko nije kriv i nije odobrio nista. Krivite mačka što je popio mlijeko....
Bošnjake u BiH jaše ko stigne... Seljak iz Laktaša i ona hinja sto predstavlja 15.000 hrvata jašu komplet BIH.. Inci je redovno zabrinut..."evropu" boli neka stvar...A Izetbegovic ko da boluje od autizma... U svom svijetu zivi kao da ne postoji... A znali su u predizbornoj kampanji moliti za glasove i obecavati sigurnost, prosperitet, ....?!?!?
Gospodin jedini na sceni