Komentari (236)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne pije vode Harvard u Paganiji. Moraće ratificirati diplomu u Lištici pa tek onda da je legitiman. Svakako nema šanse bez radnog iskustva u kamenjaru.
Bravo, prvo mora u širokom da završi da bi ga smatrali hrvatom
@DjikanuPodrumu za admina pisaćemo kad hadezovci odu spavati
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
odmah se sjetim ovih sto studiraju privatne fakultete u BiH, kazu pa i Harvard je privatni hahahhahahhahahahhahahha
Svaka ti je na mjustu GOSPODINE Predraze Kojoviću
Nestranački kandidat... super...Evo prilike da se SDP, GS, DF, LDP... okupe snage i zbiju redove, oko jednog kandidata... da je pronać još po jednog takvog Srbina i Bošnjaka... gdje bi nam kraj bio...
takvi ne pobjeđuju jer ne znaju da se svađaju po seljački
Meni iskreno ovi lijevo orjentisani pjetlici djeluju kao rogovi u vreci. Imam osjecaj da više misle.kako uzeti fotelju jedan drugog nego od SDA. Koja.je panika bila u SDA I SBB kad je predlozeno da bude kandidat moglo se vidjeti u Avazu koji je 7 dana o.tome samo pisao.
Ne mora biti sa Harvarda ima i ovdje dobrih kandidata gradjanske orijentacije, ali je jedino ispravno izaci sa zajednickim kandidatom da bi se ali tesko moglo racunati sa nekim rezultatom. protiv kandidata ispred SDA.
Sa ovim Kojovic potvrdjuje da nije za jednoga zajednickog kandidata ispred lijevih i gradjanskih stranaka pa time olaksava pobjedu kandidatu SDA.
krezuboj sirotinji to ne pije vode,mora biti teski nacionalista i manipulator kao smradir izmetbegovic imati bradicu i biti prvi na bajram namazu,uz docek selam braco evo malo kocke i kafe da glasate za narod znooo.....sadakistan ali ladno
To sam ja 😀
Jos jedan uhljeb koji zivi na grbaci Bosnjacke sirotinje !!!!
Čovićevci danas ste se mnogo umorili od brisanja argumentovanih komentara.
Pa dokle više ove pederske stranke
Koga god ponudite imate moj glas ! U svakoj mogucoj varijanti glasam za vas !
Falatara kao tinejdžera zatekao rat u Sarajevu, dio školovanja završio je u Hrvatskoj a potom se odselio u SAD gdje je studirao.KO I SVE I NS.Tito je bio bravar,halo ba,jebt.Sorbona itd pa nas je vodila cvrsta ruka ,vi jos pobjegulje odskolovane ,jezik odavde do Ilidze i bas u Predsjednistvo.Ja bas take cekam cijeli zivot da mi pametuju....
Joj sto ne gumo ljude koji dizu nos.Ono sve gledaju sa neke visine kao da su bogom dani.Sve nesto fini a sa dubokom racunicom.More sikter.Nit mirisete nit smrdite.
Toliki strucnjak a eto nama dodje. Garant se nije nigdje vani mogao uhljebiti pa se sjetio BiH. A 100% ce da bude iz reda bosnjaka. Nasa stranka a ustvari bosnjacka stranka. A Predrag 10 godina palamudi i od budzeta zivi. Krasno.
Neeedim jesi li to tiiiii???