Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pravo pitanje je ko ga od politicara i ostalih u vlasti i na funkcijama u ovoj drzavi uopste ima ! SIKTER
Nije to do Dzihanovica nego je SDA prpa sto nece imati politicku kontrolu nad ustavnim sudom BiH, svako njihovo povlacenje vitalnog nacionalnog interesa ce zavrsiti odbijenicom. U tome je cijela stvar. SDA zeli politizirati glavno tijelo ustava BiH i tako steci kontorli nad svime
Biti sudija ustavnog suda trebalo bi biti rezervirano za moralne gromade, za ljude bez oraha u džepu, za takve čije se mišljenje nikad neće dovoditi u vezu s dnevnom politikom i koje će uvijek biti na meritorno i neprekosloveno. Neko ko se od krivičnog progona skriva u institutu zastare nikako i nigdje ne može biti sudac ustavnog suda. To je jednostavno ne spojivo osim možda u BiH, gdje su takve kombinacije moguće jer tzv politička elita koja se sastoji od protuha i probisvjeta koja nije imala za pavlake sad odlučuje o životu i smrti. Ako tu osobu postave za suca ustavnog suda ja ću tražiti politički azil s obrazloženjem da bježim od neizdržive gluposti i licemjera tražeći sunčanu stranu ulice za svoje dijete.
ne znam koje ta faca da se na njega troše tolike rječi vrjeme i novac ovoga jadnog naroda. što se bruka ta faca , narod ga bošnjački neće i završena priča , neka se javi onima koji ga podržavaju pa negje će ga utrpati kao svog igrača a bošnjake neće predstavljati , narod ga neće
KOJOVIĆU TI SI JEDAN SERONJA ŠTO GA CUCLA BAKIRU (SINU) SEOSKOM KRIMINALCU
Meni je Generalni Sekretar (Niksic) SDP-a obecao da ce mi platiti mjesecni interenet...dopunu od cenera...petoba kesa istina sedmicno...puna saka brade... Ja sam vidio koristi od ovog...a vi, zalibo me lakat!
kad ovaj zaštitnik gajova počne držati ljudima lekcije i govoriti ko je ispravan a ko nije daleko smo mi odmakli budi bolan ko svi srbi -bolje glasati za one iz obraza nego za tebe
Meni samo cudi ko je mogao ovog idiota predloziti da bude sudija.
Mladež SDP placena 2 KM po komentaru! ahahahha vrh ste :)))) Bravo Zukicu
Ruku na srce, ali ovaj Dzihanović ne moze biti na vrhovnom sudu.. Smjesno svarno. Bravo Bosnjacki zastupnici, borite se. Hvala Zukići sto si reagovao, SVAKA CAST..
Dobili smo po 2 KM od Velikog vođe da pišemo komentare protiv Kojovića i Zukića.Još nam je usput rečeno da je riječ MORAL nepoželjna u SDP-u.
Ma dajte ljudi, pa ovo je smjesno... Prepiranje se pretvorilo u vid politicog bratsvta. Ko je ciji i tako to... Za mi građani ne treba da se borimo za istu pravnu drzavu? Evo nek mi neko kaze po cemu je to Šahbaz zasluzio da bude sudija? koji kriteriji?
Nije samo Klub Bosnjaka protiv imenovanja Sahbaza, vec i delegati iz kluba Srba, Hrvata i Ostalih...zar je i ovo malo, da zaludjeni shvate, da je apsur imenovati Sahbaza na funkciju Ustavnog Sudije, kad i sam krsi Ustav i kad je pobjegao pred tuzbom za neustavno djelovanje...pobjegao putem procesa zastarjevanja slucaja...nikad ne zastarjeva udar na Drzavu!!!
Jel ovo Amir Zukic govori da neko, ko je predlozen za sudiju Ustavnog suda Federacije Bosne i Hercegovine, treba imati neke moralne karakteristike. Da se samo malo podsjetimo: SUADA PARAVLIC Cistacica, bez dana sudijskog posla, u ratu ko zna kako zavrsila Pravni fakultet, predala aplikaciju dok je bila clan Glavnog odbora SDA, kad je imenovana, podnijela ostavku, sto je klasicna manipulacija. Jel to tamo vi iz SDA, nekome drzite predavanja o normama. Nek Suada podnese ostavku, moze zamjena Dzihanovica, odmah. Da vas sad cujem, paralelni.
Dosta je vec SDP instalirao kriminalaca na ministarske pozicije pa mu sad treba isti takav sudija da to sve legalizuje. BRVO Zukiću, nek se neko bori za ovu drzavu i na putu njenog opstanka.
BOSNJAK: 1LITAR RAKIJE DNEVNO + HAJVAN = BOSNJAK PO MJERI SDP-a ili SBB-a
Mnoštvo gluposti i komentara. Hajde vala da je jos neko nesto pametno rekao... Sahbaz nije ni blizu moralnog itegriteta kakav sudija treba da ima.