Komentari (171)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za prava LGBT OSOBA? Sta je pravima nas obicnih smrtnika? Evo upravo ste prekrsili moje pravo na slobodu kretanja! Ne mogu prosetati sa djetetom, policija me upucuje na ostale ulice, sporedne. Zasto?
Nije problem sto ima ljudi koji imaju urodjenu devijaciju, pa imaju orijentaciju prema istom polu.Toga ima i u zivotinjskom svijetu. Toga u ostalom ima od kad je ljudske vrste. Mnogo gori problem su ovi komplexasi, koji u nemogucnosti da nadju osobu suprotnog pola, kakvu traze i zamisljaju, postaju derpasi i lezbejke. Pogledajte vi one lezbo aktivistkinje, kakvi su Gabori. Pa to niko ziv ni scapom ne bi tako, a kamoli belegijom.
Iznosim ekskluzivne informacije:Božo Vrećo je novi član Naroda i Pravde. Božo vrećo je europejac koji će ubrzati put razvoja drzave. Božo Vrećo kandidat za Ministarstvo obrazovanja,cilj je promjeniti staru jugoslovensku ostavštinu u planu i programu obrazovanja omladine.Moramo iz temelja graditi novo društvo.Božo Vrećo je ponajbolji kanidat za Ministarsvo obrazovanja/kulture.Božo vrećo će provesti reformu u korist razvoja naše omladine.
PRIKAŽI ODGOVORE (18)
A kako bi bilo da poduzmete nesto na gasenju pozara. 70 endemskih vrsta je ugrozeno na Cvrsnici...
PA IDI PROTESTUJ ZA TO!!! nemoj jesti sam svoj izmet iza tastature. i vehabije aloznije od tebe, napravili rprotrst protic necega sto je poceo biti normalno u srednjem vijeku. e moji primitivci
Imamo dve grupacije u Sarailabadu: TUZU (tallibani koji vole u guzu) i obične domaće avganistanske wannabe tallibane.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Sarajevo centar svijeta hahahahaa
placena agenda. gdje god se pojave politicari. jos strani znas da je nesto drugo to a ne ono sto je fol
A gdje Zahiragic da podrzi?
Naša stranka, SDP i NiP, vidimo se na sljedećim izborima............................................Još se provedite dok možete....
Pa u nas svi političari i jesu Derpe
Ovo je protiv Boga i naroda.
B*g ne postoji a narod je stoka
Kad gledam ovog Arnauta, samo iedna misao u glavi... zali Boze one Sanje Bagaric.
Neka pederaša ali šta će kojeg vraga po ulici tražeći gusci čepa?
Cuj ovog Kujovic, primjer kakva BiH moze bit, ovo je primjer kakva ne treba da bude, pupupu
IMA NESTO NA OVOJ ZADNJOJ SLICI IMA IMA🥰🥰😍😍
Svaka ptica svome jatu leti
Na povorci nije bilo vise od 50 homoseksualaca. Sta ce normalan homoseksualac ovde u ovoj stedini. Oni se normalno grupisu u vecim Zapadnim gradovima gdje mogu da zive ko ribe u vodi. Ne samo kulturoloski vec i statisticki imaju vise sanse da upoznaju pravog partnera, raju koja je na istoj frekfenciji itd.
Sad bi ovi politicari nogli da se bave onim vaznim zivotnim pitanjima
Kako su divan par ovaj par kojoviC i ovaj nas uvaženi i beskrajno školovani fortO , samo ne znam ko je mackovan a ko topdzija , porazili su nas bez ispaljenog metka , popišali su nam se i na prošlost i na budućnost fujjj
Recimo NE religiji.