Komentari (136)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko je koji od ove trojice g.zonja tezak u milionima Eura???
Dok se vi svađate mirite i laprdate ova trojica mahera vjesto uzimaju lovu od vas levata i krug se vrti svake 2 godine, boli njih neka stvar za vladu, drzavu Bosnu, RS i HB oni ispoljavaju patriotizam svom dzepu, njihova drzava je Euro, Dolar a provincija KM. Jedan od izlaza iz ove agonije za prosjecnog Bosancerosa je Izačić.
@BosanacCekaVizu Bake.je kokuz za ove lopove.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Bolje i ovako kako jeste nego pustiti Dodika da udje u vlast .
Dodik koci formiranje vijeca ministara jer nece da postuje ustav i vladavinu prava . Covic blokira formiranje federalne vlasti jer hoce izborni zakon. Bakir jedini trazi da se postuje ustav i vladavinu prava i imaces vijece ministara isti dan! Dakle Bakir i SDA rade sve po ustavu i zakonu.
Dao Bakir i SDA Dodiku i Čoviću da imaju većinu u državnom domu naroda i sada mu nešto n8je jasno. Htjeli uvući i SDP u njihovu kuhinju pa onda eto svi krivi. Vadii se Bake eto ti Fahra sada
SDP htio da razbije SDA a razbi samog sebe. Citajte nove skandale gdje jedan Sarajlija vrijedi vise od dva Tuzlaka.
https://faktor.ba/vijest/mali-od-skandala-zasto-je-sdp-ov-gensek-irfan-cengic-javno-pohvalio-bakira-izetbegovica/38834
https://faktor.ba/vijest/mali-od-skandala-zasto-je-sdp-ov-gensek-irfan-cengic-javno-pohvalio-bakira-izetbegovica/38834
Ako ste barem jednom glasali za jednog od ove trojice, onda vam je koeficijent inteligencije ispod prosječne godišnje temperature mjesta u kome živite!
Ima samo jedna tema a to je : Koliko sam ja tu dobar?
BOSNJACI SU ODBRANILI I HRVATSKU OD AGRESIJE. 25000 BOSNJAKA SE BORILO ZA HRVATSKU A 1100 DALO ZIVOT ZA HRVATSKU. ZA TO VRIJEME BOSANSKI SKUTORI SU U SACEKUSAMA UBIJALI PRAVE HRVATE POPUT BLAZA KRALJEVICA PLJACKALI HUMANITARNE I PALILI ZIVE CIVILE I DJECU PO KUCAMA.
jesu li opet finansijski nacionalno zgroženi
SAMO NATO PA ONDA OSTALO. TAKO CE SE ŠATORSKO RIKALO DALJE ODUPIRATI I OKRETATI PREMA RUSIJI A STO ZNACI PROTIVLJENJE ZAPADU . PROTIVLJENJE ZAPADU U TOJ OPASNOJ TEMI ZNACI GASENJE TKZ RS. VEC NAJAVLJENI PRVI KORACI GASENJA TKZ RS U 2020.
Izetbegovicu ne formiraj nista dok ne pristanu na NATO MAP Dodik i ovaj njegov ljigavac Covic. Oni su uslovljivali svih ovih godina od rata na ovamo, a mi popustali, sad mi malo uslovljavamo.
Nema vlasti zato sto su tu tri konja i tri krda ovaca za sisanje. Nema kila mozga kad ih sve sastavis
Ovu sliku uokvirit treba
ovu trojicu opterecuju dvije teme i to kqko i dalje narod zajebavati i ne baviti se nicim bitnim za napredak drzave i druga tema kako od naroda pokrasti sto vise para i kako ih praviti budalama
Jos jedan dokaz da nam vlast nije potrebna