Komentari (162)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najveće zlo nas Hrvata u BiH je HDZ na čelu sa Čovičem, i njegovi podanicima širom BiH...
@The_Beg To sve imas i danas
To Bošnjo zabrinut?
Šteta za Dragana Čovića . Inteligentan , sposoban političar ali i previše kratkovid . Mogao je nešto više da uradi u politici da se nije na žalost priklonio separatizmu . Pitanje je ko posle njega ? To nije pitanje za HDZ , već isključivo za Hrvatski narod koji živi u BIH .
Stvarno ne znam sto se njima posvecuje tolika paznja, isto da je manjina igdje bitna
Glume n'ake Templare, traže čepa goozici, eto šta rade...
Meni se cini da ovi nasi ekstremisti sda/sdp cine sve sto mogu da hrvati ne odustanu od 3. entiteta... Ovo s komsicem i opcenito kako ih se prezentuje kao neprijatelje, agresore i slicno, samo im daje za pravo da traze entitet. Hrvati su nam uvijek bili prijatelji i steta je ziva da se ovako prema njima odnose ovi nasi lopovi.
Jedino problem tkzv krvata u BiH je ta sto imaju srbina covica i sto je pola njih ostalo sa fasistickom ideologijom krivoustog fasiste tudzmana...da su se odrekli tih ideja a svoje negodovanje okrenuli protiv milokrada duduka koji ih je ocistio iz sumske imali bi suzivot i postovanje!!! Al vi ovde gdje vam sve dozvoljeno zivite ideologije krivoustog tudzmana...e pa dok je tako nece da moze kako hocete!!!!
pa šta one svijeće nosaju.šta se glupiraju.
Jednom kad muslimani skontaju da nemaju kapacitet da namecu svoje satavove lakse ce im biti i krenuce napred. Da bi sljedili islamsku deklaraciju treba vam daleko vise kapaciteta sitni ste vi za to
Sam neš rovare ti horvatići
Veliku i svijetlu bitku vodi Covic za vlastiti kalifat, da vec jednom u punomj mjeri postane svoj na svome i zavede svoj red i poredak u kojem ce po njegovoj mjeri biti i EU i Amjerika.
MI SMO HRVATI IZ BOSNEEEE SAMO TVOJE IME SVETO JEEE I NIKO NIKADA NECE SPRIJECITI NAS DA VJECNO BUDEMO UZ SDAAAAA ZA SAV OLOS GRADJANSKI I ZA SVE CKEpi BOSNJACKE UVIJEK STAJAT CE TVRD I DEBEOOOO NAS KRAC HRVATSKI
jedite go...
Jos kad bi ostvarili hrvatski entitet sve sto ista vrijedi a sto je preostalo iza pljacke i pustosenja HDZ-ovih pljackasa, hrvatski HDZ-ovci zajedno sa Covicem bi jeftino prepustili rusima da se namirumu za opljackani i zaduzeni Agrokor, pa samo iz tih razloga Covic zajedno sa Miletom opstruiraju EU integracije i NATO savez.
Uloga HNS je UZP
HNS je samo još jedan u nizu NGO-ova i kao u svakom NGO-u jedino direktor ima hajra, a ostali uposleni rade za germu!
Pranje novca
sta pranje.... otkuhavanje na 90 stupnjeva
Koja je uloga Hrvatskog narodnog sabora u BiH i šta je donio bh. Hrvatima?! Facebook grupa koja je rvatićima donijela perjanje, tornjanje i iseljavanje.
sramota reći da si Hrvat. sve novine u svijetu pišu o tome.
konacno je isplivala istina da hrvatska isto kao i srbija preko svojih podobnih politicara koje ne interesuje vlastiti narod u bih nego teritorija bih,gaji veliko drzavni apetit tj dijeljenje bih na dva dijela ne postujuci medjunarodne zakone.Zato imate onog malog u Listici koji urlice,,noz zica srebrenica,,mada je i hrvatski narod imao vukovar...al nikad necete iz bosne cut uvredu za vukovar samo istu zal kao srebrenicom