Pod istim krovom
0
Koja je muka, Ivo?
Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Preblag si ti Ahmede prema njemu. Nije on nikakav umjerenjak, ja zivim nazalost u HR od rata u Bosni pa znam. Sve je to ista gamad
Ima li kakvog lektora, tekst obiluje stamparskim greskama?! Inace je tema ok.
TEKST JE ODLIČAN!!! ASIM TI NE MOŽE NI OSOLIT ;-)
T-ko li ono vlada NAD mostarom 20 najsretnijih godina u povijesti - h- istoriji grada? Grad bez gradonacelnika - zasto li ?
Savrseno, bas kao da sam ja pisala:)
@: .@manekenka A jos manje biti poklopac svakom loncu i pisati \"ne moze\" kao jednu rijec! Da je jos ovakih manekenki, bilo bi nesto od nas.
manekenka nemoze se bit lijep i pametan
Ahmet Buric - daljinski strucnjak za Hrvatsku :-) Dok Ahmet Buric bude pisao o politici Hrvatske, ekonomskim problemima Kazahstana i oboljelim od SIDE u Burundiju Bosnu i Hercegovinu ce pljackati i gu*iti sa svih strana, a Ahmet Buric ce pijuckati svoje pice i zivo ce mu se fuckati na sve. Dobra je ovo zemlja kakve korumpirane novinare ima.
...
ah, eto ispa sad dobar covjek. Nije moglo vece *ovno biti od njega. Samo sto ce nazalost jos vece doci ukoliko SDP ne pobijedi na (vanrednim) izborima.
pomaknuce se granica hahahahahahaha sta ces ti pomaket jado jadni.
Autor teksta očigledno nema pojma ništa o Sanaderu, a čini mi se ni o situaciji u Hrvatskoj.
dobar tekst bure!
Dobro netko napisa, cemu most kad je Neum Hrvatski grad. A pomaknuce se i granica, nista ne brinite! Bog decki
E, nasmejame k\'o niko... :)))