Komentari (210)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mora dasu opet bahati vozači sa rotirkom divljali po cesti ,čovjeku puko film ugrozili ga
Kako bahato i bezobrazno voze dobro im neko nije glavu otkinuo.
Zanimljiva je situacija da smo ustvari od svih njih cijelo vrijeme ugrozeni i nista ne poduzimamo, ali zato kada si kao pojedinac ugrozen na sve si spreman i boli te briga ko je sa druge strane. Da je kako ove akcije grupisati, prodisala bi ova zemlja veoma brzo
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
A vala i seru po cesti ovi delegati
Pratnja koja sebe ne cuva a treba cuvati VIP osobe😱
Vjerojatno su se kurčili uvozili sredinom ceste.Dobro nije injega bacio u potok
Ovo je namješteno kao i " pokušaj atentata" na Vučića u Srebrenici.
vozilo ocito preprijeceno zbog bahacenja vozaca u crnim limuzinama
U bogatim zemljama ministri i predsjednici idu na posao biciklima a ova snaša upalila rotaciju. Ojha !! Sigurno je žurila da napravi nešto dobro za svoju zemlju da joj ne propadne dan. Čuj rotaciona svjetla ??? Pa noje vatrogasac.
Da, ona je obezbjeđivala službeno vozilo. Još malo pa ce vam naslovi biti tipa: "ujo vuk magarca, a magarac pobigo strmu, ranit u nogu".
Cvijanovicka bila uz vozaca sigurno preblizu pa je vozac sverao i doveo u opasnost ovog lika sa Hyundai vozilom...pa se covjek osvetio... dakle cvijanovicka stanite negdje.. a ne u toku voznje
😂😂😂😄😂😂
Zeljko se upiskio
kod nas svi koriste rotacijska svjetla i bahate se po cesti,a u Japanu samo predsjednik države smije koristiti rotacijsko svjetlo i opet mora imati opravdanje što ga je koristio.
MA TO SU FANOVI, TRAZILI AUTOGRAM OD ZELJKANA
Ruke mu se pozlatile, za bahatost vozaca u drzavnim kolima
nedaj se zeljko
Dobro je da nije politicko Sarajevo
Svaka mu čast!!!