Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Brufen 600 mg Samo si jednu stvar zaboravio. Hrvati su prvi glasali za nezavisnost BiH, prvi stali u odbranu BiH teritorij dok vi niste ni postojali, primili 40.000 izbjeglica iz BiH, poslali vam ove Iz Odreda El Mudzahid da vam pomognu protiv Srba a vi ih okrenuli da kolju Hrvate, i slag na kraju 26.1.1993. Na Dusini ste pobili sve Hrvatsko sto je hodalo i tako zapoceli Hrvatsko - muslimanski sukob u BiH. Poslije rata sta ste radili Hrvatima ima se dugo pisati
@gooUser1599081167 Kako su Hrvati mogli prvi glasati za nezavisnost kada su svi glasali u isto vrijeme ??? Što se tiče El-Mudžahid odreda, vi ste ih smisleno slali poslije sastanka u Karađorđevu gdje je Tuđman podijelio BiH sa Miloševićem. Dusinu svakako procesirati ali vi ste krenuli u otvoreni rat jer ste dogovorili podjelu BiH.
@gooUser1599081167 Vaša retorika oko toga ko je počeo rati između ARBiH i HVO/HV apsolutno nema smisla. Vi pokušavate nametnuti tezu da je ARBiH započela rat sa HV/HVO i tako se stavila u potpuno okruženje 😂😂😂. To ni pas s maslom ne može pojesti. A da ne pričamo o pljačkama konvoja, ubijanju vozača i putnika u konvojima, koncetracionim logirima i UZP-u za koji je presuđena HB.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Opet tupsoni pilaju o probosnaskim strankama u Hercegovini. contradicio in adiecto. Budući da porobosanskim strankama ne smatraju ni SDP, Našau stranu i Narod i pravdu, bolje je bi bilo da se zovu muslimanske stranke. Može i mudžahedinske stranke i snage, meni svjedno, samo nemojmo se samozavaravti.
Od otimaca u vidu SDA, HDZ i SNSD treba vratiti komplet drzavu, a ne samo Mostar... Ali, nema ovaj BH narod mozga za to....
Jedina šansa za Mostar je multikulti koalicija, ali ona u kojoj je HR strana takva da je uistinu čine ljudi koji se smatraju Hrvatima, navijaju za Zrinjski, idu na misu i prakticiraju ostale HR obrede. Istovremeno to svoje hrvatstvo bi trebali drzati za sebe i pricati o rupama na cesti, divljoj gradnji, korupciji, brutalnoj neučinkovitosti uprave, smeću, kanalizaciji itd itd. Isto vrijedi za Boš stranu.
Ima li mjesta za Hadžikadića?
Ako skinete Sda, Df i Hdz prvi put od devedesete do sada krecete naprijed. Skidaj stoku s vlasti!
MOSTARCI, ako opet kojim slučajem izgubite poziciju Gradonačelnika Mostara, znajte da je to zbog NS,Koljovica i Nermina Nikšića i SDP=srpske dobrovoljačke partije, jer ne žele da zajedno sa svim drugim PROBOSANSKIM strankama učestvuju na izborima za Gradonačelnika Mostara već su se svrstali u drugi blok sa PROTIVNIČKIM strankama SDS, SNSD, PDP, HDZ. SDP/NS su izdajničke i neprijateljske organizacije zadužene da amortizuje srpsku agresiju i Genocid počnjen nad Bošnjacima
Mi bosnjaci smo nazalost i prije izbora predali Mostar ponovo hdz-u. Jbt nakon ovoliko godina bez izbora mi se nemozemo dogovorit da izadjemo sa jednim kandidatom.
I koalicija za dom
MOSTARCI, ako opet kojim slučajem izgubite poziciju Gradonačelnika Mostara, znajte da je to zbog NS,Koljovica i Nermina Nikšića i SDP=srpske dobrovoljačke partije, jer ne žele da zajedno sa svim drugim PROBOSANSKIM strankama učestvuju na izborima za Gradonačelnika Mostara već su se svrstali u drugi blok sa PROTIVNIČKIM strankama SDS, SNSD, PDP, HDZ. SDP/NS su izdajničke i neprijateljske organizacije zadužene da amortizuje srpsku agresiju i Genocid počnjen nad Bošnjacima
@SnagaNaroda3 Kojim mostarcima obracas. Onoma koji su u SDA.Masala ti politika.
@SnagaNaroda3 Kojim Mostarcima, onim u Skandinaviji ili u Frankfurtu, nije ostalo 10% Mostaraca
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Svi Srbi u Mostaru glasat ce normalno za koaliciju SNSD i SDS, a opet ce njihovi predstavnici u Gradskom vijecu Grada Mostara koalirati sa Covicevim HDZ-om. Svaki Hrvat u Zapadnom Mostaru glasat ce za HDZ. Jedino ce Bosnjaci izaci sa 3 liste podijeljeni, najvise zahvaljujuci Irmi Baraliji, njenoj NS, SDP-u, koji nisu htjeli jedinstvenu pro-bosansku listu koju je Bakir predlozio. Sad ce Hrvati opet imati gradonacelnika, a sa Srbima ce drzati i Gradsko vijece dok su Bosnjaci podijeljeni
@SnagaNaroda3 Grdno se varaš. Hrvati su razočarani HDZ-om.
@SnagaNaroda3 Sigurno je Bakir predlozio nekog svog buduceg zeta ili nekog od uze rodbine. Nije valjda da ima neko u rodu izetbegovic da nije na budzetu.
nemogu vjerovati
Zašto vadite oči jedni drugima, uvežite opet SDA i HDZ zastave u čvor, ko zavadi maaajke ti.
Meni nisu jasni Hrvatici nikako, dvojno drzavljanstvo, hajrovali u ratu najvise naspram nas Bosnjaka i Srba, zive ko lordovi po Hercegovini, jak turizam i opet im Bosnjaci krivi i placu kako su ugrozeni, upoznao sam Hrvate iz Hercegovine nema covjeka od njih da nisam sreo da nije u jakom biznisu i da ne vozi Mercedesa od 50.000eura,da ne pricam kako zive i u Bosni i u Hrvatskoj vikendice,vile i stanovi cudan narod bar u Bosni.
@Brufence600mg ako je tako, odma čovića za jedinog predsjednika jer i vi će te tako da živite, neće vam on branit da budete muslimani ili Bošnjaci, da vas nauči životu.