Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Covjek je digao krivicne prijave o kojima svi pisete u zadnje vrijeme, jedan od rijetkih koji nije pod kandzama vladajuce garniture, a vi ga ismijavate.. zanimljivo..
Bakirov trojanski KONJ !!!
Znas koliko ovakvih prijava ima i koliko ih je bilo, pa nista. Pa tako i sa ovim.
Pa upravo tako. SDA nije niti ce ikad ner njima odgovara ova situacija i napetost.
Hadzikadic je amercovjek.
hahahahahhhaaaaaaaa jake koalicije u PM
Svi vi koji lajete ovdje na portalima …..vi ste ih bitali za bijedna obećanja ili za laži koju su vam prodavali …vi ste ih birali jer su vam obećali radna mjesta i slično ,najgora kategorija…… vi koji ste ih birali neizlazeci na izbore(bolje listić odigrati ili kafu popiti nego na izbore otići )i onda se nešto čudite, bojite ,prijetite ….
Smijesno je ovo kome ces podnjeti prijavu ne priznaju oni sudove bih i federacije
kome ???
Hajde neka neko nesto radi za ovu drzavu. Kad je sva druga opozicija "pomrla" i ne cuje se. Od SDA i ne ocekujem da radi protiv svojih saveznika kradezea i snsdea.
BUDI, I ONO BUDE.
Ovi ne zive u realnosti. Cisto politikanstvo
Okanite se 9. januara. Ni mi vama ne sprećavamo proslavu 1. marta, ne upadamo u Federaciju da mašemo zastavama kao one vehabije u Doboju juče. Ne možete biti tako beskompromisni i da sve bude uređeno po vama. Prihvatite da je BiH država svih naroda i prestanite nametate svoju volju Srbima i Hrvatima.
RASPUSTITE PRAVOSUĐE
Prijave podnijeli Mirsad, Senad, Adis protiv Željke, Milorada, Draška... Ne može ovo proći kao građansko nikako...
Samo pravna borba i lobiranje na sve strane.
Država Varta
Bravo
Krivicne prijave nas nece odbraniti.