Komentari (122)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šmit je legitimni predstavnik HDZ-a.
Nek se preseli kod Čovića u hacijendu možda bi se tamo osjećao sigurnije. Jesul ponovo lole vrljike iz Milića što su prijetili jesul ponovo isti
Nemoj biti i ti ZABRINUT , cim se zabrines zovni kockastog za koga radis da te odvede u svoju vilu na odmor. Vilu su mu zaradili robovi u ratu .
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Pa Dodik ga ismijava i ponižava sve vrijeme.
40 milja svakog prvog druzeeeee, besplatno gorivo, auto koje pozeli, stanovanje, rezije, sve full besplatno, cistih 40 milja svakog prvog bez dodatnih troskova, cak i odijelo ide na reprezentaciju....
Nikome osim castiteljima UZP ne odgovara Beckenbauer...
Prodje neustavni 9 januar, prodje dodijela ordena Putinu, prodje proknjizavanje drzavne imovine... a Schmidt, gdje je? Gdje je PIC? Sta oni rade? Gdje je Sattler? Gdje je EU?
Ma kakve prijetnje,to on sebi stvara alibi za ,,zlocin,,koji je počinio i koji hoce da počinio ovo se Komsicu sprema noga iz predsjednistva, samo me čudi da mu ko fol nisu prijetnje stigle iz neke Islamske zemlje,oni misle da smo mi stvarno glup narod
Kad su visoki predstavnici donisili odluke u korist BH ,Sda bagra nije znala iskoristiti da pravi drzavu nego su kralu narod a sad kad ovo bevalja nusta oni beane drzavu.Za stanje u srzavi zna se ko je kriv.
Došao u BiH da haos smiri,a sada mu se prijete , nije pošteno,prema covjeku..koji nam želi pomoći,jeli neznamo sami...
Ovaj sjecikesa Konaković, čim je postavio ministricu Bogunić doveo joj je dvojicu Sandža da joj oni prodaju student. platformu za pola mil. KM, ona je odbila i tražila javni tender. Onda joj je doveo Sivru i kazao da se on ima pravo petljati u poslove ministarstva "jer nam donosi 3000 glasova". Odbila i on ju je najurio. Kasnije će se Sivro odužiti braneći pedofila. Eto ko se borio za Memiće, respiratore...
Ma šta je ovaj Šmidcht uradio da mu se prijeti? Pa i ovi prije njega su koristili ovlasti. Čovjek od blokirao državu. Zar mi nismo miroljubivi europski narod.
Što se Klix pravi lud, pa najviše prijetnji Schmidtu je upućeno preko ovog portala. Pa vratite se u vrijeme protesta koje su organizovane protiv Schmidta i pročitajte kakvi su komentari pisani. Tada je redakcija Klixa banovala samo one koji su podržavali Scmidta. To je bilo stravično, kakvi su sve bili izlivi mržnje, a Klix je to sve podržavao. Klix je najgori huškački portal u BiH.
UMJESTO BRIGE ZA PROCESOM RASTAKANJA BH. DRŽAVE, KOJEM JE UVELIKO ŠMIT DOPRINIO, MI TREBA DA SE BRINEMO ZA ŠMITOVO "ZDRAVLJE". OVU PORUKU PIC-a PRIJE SVEGA TREBA OVAKO ISČITAVATI: "MI, PIC, SMO ZADOVOLJNI KAKO SMO ZAJEDNO SA ŠMITOM DOPRINIJELI DA RETROGRADNE I SECESIONISTIČKE SNAGE POSTANU DOMINANTNE NA BH. POLITČKOJ SCENI. SVI ONI ZAJEDNO SA TROJKOM PREDSTAVLJAJU DAŠAK PROMJENA U BIH."
Niko ne smE da ga bije!!! Malo humora na sumorni dan.
SAD UMJESTO BRIGE ZA PROCESOM RASTAKANJA BH. DRŽAVE, KOJEM JE UVELIKO ŠMIT DOPRINIO, MI TREBA DA SE BRINEMO ZA ŠMITOVO "ZDRAVLJE". OVU PORUKU PIC-a PRIJE SVEGA OVAKO TREBA OVAKO ISČITAVATI: "MI, PIC, SMO ZADOVOLJNI KAKO SMO ZAJEDNO SA ŠMITOM DOPRINIJELI DA RETROGRADNE I SECESIONISTIČKE SNAGE POSTANU DOMINANTNE NA BH. POLIT. SCENI. SVI ONI SA TROJKOM PREDSTAVLJAJU DAŠAK PROMJENA U BIH."
Okay. Šta planirate poduzeti po tom pitanju? Jel ostajete samo zabrinuti?
"Ambasadori Upravnog odbora Vijeća za provedbu mira spremni su pružiti svoju pomoć i podržati domaće zvaničnike u njihovim nastojanjima da osiguraju prosperitetnu budućnost za sve građane koji žive u BiH". Već su ranije pomogli kad su stavili prije 10 g. M. Tegeltiju za šefa VSTV-a i Tadićku za glavnu bh. tužeteljicu - dokazan recept za uništenja bh. sudstva, od kojeg se neće zadugo oporaviti. Sad su stavili Dodikovog Kajganića - agonija pravosuđa zagarantovana.
Igra za djecu ovog pokvarenjaka sto se kaze podmuklog Njemca. Po Francuskoj šamaraju predsednika kojeg su Sami izabrali a ovaj kolonijalni upravnik zamislio da je u Africi s pocetka 20 vijeka... Visoki predstavnik mora biti iz drzave s ne tako uzasnom prošlošću kao sto vecina Eu zemalja ima
a jest ovaj Schmidt bezobrazan neda Bonjacima da biraju bar 50% rvata u FBiH, srbe i ostale jos uvik mogu birat preko 50%. Sramota