Komentari (206)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
fali vam nova rubrika - klix o klixu :-D
Vidi kralju, dobra šala ako je to to ali upravo je ovo, tj. medijski prostor, razlog zašto drotovi strepe od novinara. Treba što više pisati i iskopati sve moguće i nemoguće o ovoj stoci koja je naredila upad u prostorije klixa. Kao što kažu nadrealisti, ZAISKALI STE ETO VAM GA!
mjesearko Suada je SDA opcija isto kao i ti
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Fuj jest ruzan/na, ista mile iz laktasa. Ko da su braco i seka.
od masti
Mjesečarko tvoj portal je SAFF i tamo kenjaj do mile volje. Ovdej komentarišu normalni.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
RAJA , HOĆETE LI IMATI IŠTA PARA SADU NOVOJ A I POSLIJE NOVE? MISLIM ZA DJEČICU ,HRANU PA I DOSADNI DUHAN??!?
DVA PAPKA SU VAM DVA ENTITETA
BAKIREEEEEEEEEEEE, JAVI SEEEEEEEEE !!!!!!
kompletan sud radi po direktivi,niko nece presuditi po zakonu i pravedno,nego kako im se naredi!,,,
'U medijima je nebrojno puta spominjan kao "Dodikov čovjek" ' 'Neki dobro upućeni kažu da se radi o "plašljivom" čovjeku' Dajte molim vas, kad imate ovoliku pažnju i kada vas smatramo ozbiljnim medijem, i kada su izvori javni, navedite izvore i pišite kao ozbiljan medij, ne sve u pasivu, rekla, kazala...
ovi se vlasi nadigli ko moj qurac
izvini bez ikakve uvrede nevezano za promociju ovog portala , jesi li travestit i li žena sa lezbo tendencijom ili si jaro koji jesamo pustio kosu ? ?
Klix.ba tuzite ih sve redom, e sada ce da se klupko pocne odmotavati sve ce izaci na svijetlo dana. Tuzite ih za sve, za materijalnu stetu, fizicku bol, psihicku, kaljanje ugleda, unistavanje imovine, gonite ih neka im se sudi pred evropskim sudom pravde, jer kod nas su sve lopovi.. Uz vas smo klix.ba samo naprijed i hrabro, sljam vam ne moze nista.
Moram reci svaka vam cast na ovome clanku :D U duhu novinarstva! Slobodni mediji su i slobodni gradjani drzave da disu punim plucima
Naprijed klix do pobjede :)
Svim akterima upada u KLIX j.bem familiju. Sve po spisku od A do Ž, i nanu i dedu i sve po redu.
Svima im po jednom mamicu !
I šta je sad' ovo - Klixova lista za odstrel? Pa zar vam nije jasno da su vas sponzori i obavještajni "zviždači" nasankali i da vam trubljenje o ugrožavanju sloboda medija ne može pomoći, premda moram priznati da ste uspjeli da animirate podobar broj dokonih dušebrižnika i onih koji nešto osuđuju. Upetljali ste se u obavještajnu igricu kojoj niste dorasli i pokazali svu tugu i čemer novinarstva u BiH koje je marioneta obavještajnih krugova, koji se s njom igraju kako hoće. Vaš primjer je poučan da novinari koji na trenutak pomisle da su face, brzo stigne otrežnjenje. Gdje su vam sad prijatelji iz antidodikovske koalicije da vas štite. Ali ne, vi sad štitite njih. Nadam se da ste uzeli dobru lovu za ovo sve.
Željka=KRMAČA
Treba sudiji(pravi masni krmak) polomiti noge i ruke i pustiti ga da lagano umire od zime i zaljevati ga vodom sa cesme od sebilja.
sve likovi kao iz alan forda