Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a sta je s ovima koji su do sada putem korupcije postali milioneri...ko je jamio jamio je...ili ce im se oduzeti kriminalom stecene imovine...a i mene debila...pa ko ce im oduzeti kad su policije i sudije pod njihovom komandom...
sve strucnjaci a u nas zivi kriminal i korupcija
A šta, žene se ne bore protiv korupcije?!
Pored redovne plate OPET neke NAKNADE za rad u komisijama !!! Poslove u komisijama obavljaju u toku svog RADNOG VREMENA za koji dobivaju PLATU !!!
Bravo klix za istrazivacko novinarstvo 👏👏👏
zvucna neka imena. da ce bogdo biti i velikih rezultata i fajde od njih nadam se...
Neka ne znaju ko su im ocevi ni.poslije rata.
A zar ima više te korupcije!?....ja kontao da su to ovi prevazišli kroz evoluciju i prešli na viši i domišljatiji nivo pljačke....a njima valjda dobro pa ništa ne diraju....majke mi, mafija više obraza ima od njih.
Seha je americki covjek i lud ko struja!
I ko će kontrolisati ove kontrolore?
Dinina vlada je dosad potrosila 20 miliona po osnovu plata ministara,skupstina, savjetnika,komisija a dosad je otkrila da su jakne za Eyof placene mozda vise, da je turisticka kucica na tenderu placena vise. E sad kad bi neko ppdvukao crtu i sracunao da li ke to uspjeh ili neuspjeh. Nema ni jedan kapitalni projekt,to je zvanicna informacija
@selmaahmetovic jadno... haj jednu racunicu za 23 godine SDA legalne pljacke, koliko milijardi?. libo me za Dina, al jadno zaista i nisko.. SDA botine su cudo, kult.. drzava samo za SDA klocine
Pa ko iole prati zbivanja u Kantonu, zna da su 7 od nabrojanih ljudi Konakovicevi saradnici. Pitanje glasi da li ce oni uvestvobati u postavljanju nestranackih kadrova kad bude objavljen javni konkurs za izbor direktora nekog preduzeca.
Kasta SmranaDerA na čelu s prvorođenim -nasljednikom od milja '' riđobra-GAdim'' svojom višedecenijskom strategijom čini sve da Bosne (BiH) nestane a Bošnjake gura u ''srednji vijek''. Oni koji nisu znali spriječiti nastanak RS na Daytonskim principima i koji su dozvolili obnavljanje ideje HZHB'' nisu dostojni ni Bosne (BiH), ni Bošnjaka..
Malo je 300 KM za ovaj posao. Ja bih im dala više i još bih uvela i dodatne premije kao stimulans za svaki otkriveni i sankcionisani slučaj korupcije. Ako vlada namjerava ozbiljno da se uhvati u koštac sa korupcijom, na ovim ljudima ne bi trebala štedjeti. Rad u ovakvom tijelu ne može se tretirati isto kao rad u nekakvoj komisiji za ekologiju ili eu integracije.
Ovako treba sve agencije!!!
Na papiru se čine poprilično školovani za vrstu posla kojim treba da se bave. Hajd' da vidimo i šta će napravit...