Komentari (291)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Milanović, Vulin, Dodik... mogu govoriti sto žele i prijetiti i prizivati haos koliko im volja i u svakoj prilici. Ali bošnjački političar ne smije ni slučajno. Kao da su Bošnjaci oni koji na ledjima nose milenij i kusur godina zatvora za počinjene ratne zločine. Ma mars, ba
Hajd hvala dragom Allahu pa sam vidio pametan barem jedan top momentar.
Ja kao hrvat, bivsi bojovnik za demogratsku sliku odnosno egzodus hevata iz bih krivim tuđmana. Dao nam je pasoše i na račun tog državljanstva nas je puno puno manje sigurno pola miliona
Gledaj krivoustog,kazu ima toliko imovine da sam nezna gdje sta ima i našopo se tolikoooo para sto nema predsjednik SADrzava. Malo mu dabogda mu bilo dosta,koda ce zivjet 100 godina.
Ma Muslimani Bošnjaci nemaju pravo ništa reći.....to mogu samo europljani uzepejci i dodik vučic i ostali čija je davnašnja žela da podijele BIH I da unište Muslimane BOŠNJAKE.
Nisam neki ljubitelj Bakija ali mi je drago da neki bošnjački političar kaže nešto ovako, podvukli smo rep i samo sliježemo ramenima. Iako je ovo šuplja priča, neka je malo ustalasala komšiluk!
Ako će biti ovakva po mjerilima Bakira bolje da se raspadne.
Eto sad ste opravdali bakira, samo neznam gdje ste do sada bili
sve i jedna poruka je upucena bosanskim muslimanima... sve i jedna.. ako policija se bude mobilizirala kosto prijete na policiju se specijalci i vojska salje da se ugasi pobuna i eto belaja...
Neznam ko je povuko kartu ali samo znam što se tice prijetnji Bakir je i prije prijetio ratom
komšije i susedi imaju jaču ekonomiju...žive od "muslimanskih" para. bosanci kao politički nepismena nacija ne zna to prepoznati. imaju kratko pamćenje pa se najedaju i napijaju proizvodima suseda i komšija..tako treba. bravo. dajđo im 26.000.000.000 do kraja godine. pijmo i jedimo njihovo.
Kad vas proteraju Hrvati mozda vam Vucic otvori vrata da mozete da se naselite u Sandzak :) ali sve zavisi koliko ce vas ostati haha
Pobiti nas mogu ako budu imali veća mu..a a u prošlom UZP-u su pokazali da mogu samo civile zaskoćiti a protjerati teško jer muslimanima je đihad odbrana vjerska obaveza.Pa dovoljno je ako se prisjetite prošlog rata gdje smo se bez oružja jer nam je kršćanski zapad uveo embargo uspjeli da se odbranimo i kad nam je Hrvatska pustila samo 30% od oružja koje su nam prijatelji poslali došli smo do Banjaluke i onda vas je zapad spasio sa dejtonom.
Opet podmetanje. Hrvatska politika nikad nije imala stav da se BIH raspadne.Nikad. Ovo je teška podvala. Ali sad, kad se oduzimaju prava Hr narodu iako je u Hercegovini najbrojniji i najkompaktniji od svih u ciloj Bosni, nebi me čudilo da sada budu radili i na tome.
O ho ho , Klix-ić dobi naredbu da šefića vadi iz Septičke kako god da zna 🤣🤣🤣
Kako to da prednost kod međunarodne zajednice imaju oni koji su počinili ratne zločine i nocid ge ?
Pa medunarodna zajednica je i pomogla da se ovi genocidi na ovom podrucju sprovedu, stime ne treba se cuditi.
Pa zar nije tako bilo i 92. Napada nas 5. armija svijeta, a EU i stranci pricaju da je ovdje nekoliko budala sa obje strane malo zapucalo i uvede se embargo na oruzje golorukom narodu. Poruka? Ili idite ili vas treba pobiti. Samo da ne postojite na prostoru Evrope. Pitam se zasto danas ocekujemo ista drugacije. Ovi da pokrenu rat, stranci bi sutili sve dok se mi ne bi poceli braniti. Onda bi mi bili teroristi sto se branimo.
Bojkot vlasti??? Ok, onda ne priznam tu vasu policiju, necu potrositi vise ni feninga u "vasim" kantonima/entitetima, poslodavci neka psihicki masiraju sve one koji nisu bosnjaci, bojkot svih kladionica, svih turistickih Hrv mjesta itd...
Vjerujem da je sve ovo dio predizborne kampanje u dogovoru Bakira sa Plenkovicem i Milanovicem. Nadam se da ce EU blokirati nosioce ove destruktivne predizborne kampanje ne samo u Sarajevu, vec i u Zagrebu. Uostalom, rijec je o izborima u njima stranoj drzavi.