Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
na ovome 10 komentara, a jad treba pokazati ko je veci bosnjak, srbin i hrvat onda ih bude 500...
na ovome 10 komentara, a jad treba pokazati ko je veci bosnjak, srbin i hrvat onda ih bude 500...
Znaju se krivci imenom i prezimenom koji su lagali da su vrsili kontrolu. Napisite jasno i glasno da je krivac SDA i njen kadar koji postavlja, vlada kantona i vlada federacije jer niko ne vodi kontrolu rada svojih agencija i institucija, dakle u konacnici SDA stoji i iza ovoga kao i iza 90% svih sranja koja pogadjaju gradjane i budzete. Nema sankcija,smjena, sasvim normalan dan.Covjek bez diplome vodi najjacu instituciju u drzavi i niko ga ne smjenjuje niti daje ostavku, bravo SDA.
HDZ i SDA se već preko 20 godina igraju Mostarom i životima građana! Zbir njihovog (ne) rada: grad se guši u smeću, smrdi, rupe na svim cestama u gradu, kolektori koji ne rade, saobraćajni kolaps, autobusi koji voze do Obi-ja koji se prije 6 godina zatvorio, prosjaci preplavili grad, centralno grijanje u gradu ne postoji itd
Kod nas je najveci problem o kojem se treba raspravljati greska u tipkanju? E moj narode,daleko cete dogurati stakvim razmisljanjem.
Guranje problema pod tepih ce vas pljusne u lice tako jako da necete znati sta vas je snaslo. Dokle?
najgori su otrovni otrovi, njih se treba paziti
Otrovni otrov??!!
Otrovnog otrova? Ima i onog otrova sto nije otrovan il kako vec?
Sta vi radite? Zelite li da se narod otruje pa da vam se sudi za ubistvo gradjana?