Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad te SDA lopovi prozivaju znaj da si na pravom putu
I sta je ovo opet Asim Sarajlic iskoristio vikend kada nije na sudjenju za nezakonito zaposljavanje pa nasa srat o konakovicu
Ovi nikako da prihvate da su opozicija. Imajte malo dostojanstva, nemojte padati tako nisko i kmecati za sve. Smjena ministra je unutarnja stvar stranki u vlasti. Prvo krenite s reformom svoje stranke u KS, smjene od vrha Sarajlića, Zolja ..... Sramota je da vam stranka ovako nisko kotira u KS, čak slabije nego u Tuzli.
usput, vratite Adema Zolja u rodno mu selo u Nevesinju nek tamo vodi vladu. Čuo sam ga zimus šta kao premijer KS lupeta o zagađenosti u KS.
Munafik konakovic nastavnik fizickog hoce da uredjuje visoko obrazovanje??Provodi nasilje nad strukom i obrazovanjem jer sam nema nista od toga.Fiskulturu je zavrsuo za 15 dana.Provjera njegove diplome i indexa
Ček, ček, KO SDA tvrdi da je Zineta Bogunić jedini ozbiljan ministar u vladi KS? Hm, to ozbiljno dovodi u pitanje pozitivan utisak koji je ostavila na mene. 🤔
Jbg čovjek je fizičar šta očekivati od njeg osim na laktove Kakav zakon da jedan ragbista poštuje
Kvalitetno nabavljamo drvene kioske od 250 000 km...
Njena ostavka potvrdjuje da Konakovic zaista stavlja ne podobne i stranacki poslusne ljude kao sto ih SDA ima kilu koji ce da mi obaraju komentar ;)
E neka je SDA savjestan. 😫😫😫😫
Ministrica Bogunic, zaostali kadar SDA, nikad nije ni trebala biti ministrica u novoj Vladi. Mozes misliti radila na tome da direktori skola, koji su listom postavljeni od SDA, ostanu na tim funkcijama, neograniceno. SDA licemjerna banda.
a gdje su veliki Iz sda danas u Prijedoru
Samo u glavama debila iz stranke postoji neka Fortina vlada. Halo ba, papci, nije vam ovo begovat na koji ste navikli.
SDA ne prestaje da kmeči!
Da li je po misljenju SDA izbor Zeljka Komsica nasilje nad Hrvatima. Vasim izborom Komsica ujedinili ste Srbe i Hrvate, nije li zalosno da NS Rep. Srpske odlucuje o vitalnom interesu Hrvata. Tko drugom jamu kopa sam u nju upada, zibi bili pa vidjeli.
@BIMBOXY a Komsic kao nije hrvat. Po tebi bi se ljudi trebali slati kod doktora da odredi da li je hrvat i koliki je hrvat. Ja cu prvi glasati za Dodika i Covica ali kada se budu borili za interese svih naroda i drzave Bosne i Hercegovine, a ovako, jok.