Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Veliki musliman Keljmendi, nece taj nikakve haramine a nema u kakvih poslovima ga nema
Keljmendi, dobri preposteni mumin. Ne bi on u mutne poslove
Ubica je patoloski mrzio Bosnjake a Keljmendi mu pomaze da se izvuce. Tacno treba uzet pusku i na dzumi sve ove nase narko dilere poslati za kanadu
Pa ovo sve je ucesce u ubistvu i pomganje pociniocu poslije ubistva sve za dugu robiju
Pravda je spora ali dostižna...svi su nevini dok se nedokaze suprotno...=???
Šiptari, Vlahadija, Sandžaklije.....kolo vode po BIH. Hebo ti nas!
Kako kelmendi na slobodi?
Kelijamendi posten covek,radi i zivi od tik tok ,nigde covek ne mrda s lajva.
Keljemendi reisovoj kcerci piklonio stan,sda mafija,Cerici
Treba i……i sestre, majke, prvo advokatima koji ih brane, a onda ovim nakazama….bas moras biti smece, da branis ove monstrume!
Jadna država kad pekar Keljemendi ima info a policija nema
Šta je ovo, Mizdark, Fišo, Kermeljdi kao da je Tanzanija, nigdje domaćeg imena...
Kad bi se ovoj mafijaškoj organizaciji, koja ne poznaje nacionalne razlike, mogli za šefove postaviti naše nacionalističke poglavice, organizacija (udruženog rada) bi bila razvaljena u kratkom roku. Vidi šta su nam uradili od zemlje, mama!
Srbi upravljaju pravosuđem, ovi će se izvući isto kao što se izvukao Vasić kad je ubio premijera H. Turajlića (Vasić se javno hvalio kako je ubio premijera, čak su našli i pismo u kojem je opisao kako je ubio Turajlića) ali Sud je našao nekakvu začkoljicu i pustio ga. Ovdje će, već se naslučuje taktika odbrane, igrati na kartu da dokazi sa Skajpa nisu dovoljni. Ljigavi Bošnjaci, drski Srbi i antimuslim. nastrojeni predst. MZ - i eto uslova za puštanje ubica na slobodu.
Keljmendi šta god uradi lik na slobodi
Zbog ružnog golfa 5 ubili 2 policajca. Žao mi je što su ukinuli smrtnu kaznu
hvala SDA partiji da su dozvolili Siptarima da terorisu svako Bosnjacko naselje
Keljemedi turkovic celo smrkovi burzic kajmakovic sve je to isti krug