Komentari (237)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko je Dario Kordic? To se ne diskusije ljudi. Dario Kordic je zapravo i u stvari jedan obicni ratni zlocinac.Kraj
BRAVO Upravo nema diskusije! Diskutuju samo oni koji bi možda ignorirali presude iz Haaga. Neki su čak tražili od Šmita da se očituje o Presuđenom Kordiću To bi bilo isto da se neko poziva da se očituje o 2+2. besmisleno!
@CSBHAMZA Kad vidim ko je sve ratni zločinac pucao bi sam sebi u glavu.Pa bolan vidiš mu na faci da on ne zna vola u guzicu ubosti.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Nema razlike između Kordića i ovih što se slikaju sa njim i sto ga pravdaju (Raguz i njegova neonacisticka stranka)
Opet se pokusava izjednaciti branitelj i zločinac.... Likovi poput ovog heh hehhe su namjenski pravljeni....
Hehehehe, sjajno odslikava tvoj nivo inteligencije. Znaš li radi čega je Naser osuđen i radi čega je ovaj? Jesi pročitao presude? Jel isto biti osuđen jer nisi zaustavio ubistva dva vojna zatvorenika u gradu gdje i sama presuda kaže da nisi imao punu kontrolu nad vojnicima i jer si naredio kuhanje bebe u peći.
Ovakvi su samo jaki u čoporu ili se prave jaki. Jedan na jedan je druga priča
Da li će se oglasiti HDZ partner iz vlasti Dine Konakovića i Nermina Nikšića, Dragan Čović u vezi zločinačkih izjava Darija Kordića ili možda i on misli isto da bi radio Bošnjacima ono što je 1993. radio u fabrici Soko!?
Za razliku od ovog goveda Blaškić, koji je takođe osuđen za sve u Lašvanskoj dolini, od početka je bio pripreman da ga žrtvuju. Čovjek je odležao svoje, u Hagu bio izuzetno korektan, nakon zatvora nije pravio nikakve scene niti su mu pripremani kojekakvi dočeci (a zna se i zašto). I sad mi neko priča o rehabilitaciji ovakvog gowneta!
Za tihe vatre stvoren
Ih polako,pa ni u Zagrebu se nece mirno setati,da se ne osvrne ko mu je iza ledja...
Kada uporedim onog Praljkovića i ovog Kordića, Praljkoviću je čast bila važnija od života, a ovaj crv bi ...
Naj veca greska Haškog suda je sto nisu osudili ovog zlotvora na doživotnu robiju. Gadi mi se..i sve i jedan zločinac na svim stranama treba maksimalnu kaznu da dobije bez mogućnosti pomilovanja. Djecu ste ubijali skotovi..
e Bosno moja sa kim mi živimo,sa herojima koji su dijecu palili ..dali su to krscanske vrijednosti ?
pravi izopačeni umobolnik
Prije dva dana je bila godišnjica ubojstva osmero hrvatske djece u Vitezu za vrijeme primirja na djelujem igralištu. Da li je njih ubio Alija Izetbegović? Da li je iko optužen kao politički odgovorna osoba? Jesu li po tom pitanju Kordić i Alija jednaki. Ni jedan nije ubio nikoga , jedan je optužen drugi nije. To vam je Hag.
Da li misliš na stari Vitez ?
Ajde "istražitelji" postavite pitanje : Ko je zapravo granatom Armije BiH u vrijeme primirja ubio osmero djece u Vitezu na dječjem igralištu? Prije dva dana je bila obljetnica, odnosno na dan kad ste se sjetili da je Kordić prošle godine nešto rekao. Sram vas bilo ,kasni navečer ste tek pustili članak od osmero ubijene djece.
Djeca sjedila u starom Vitezu a vi uživali.
Bosanci su krivi, dali državu srbima, bošnjacima, hrvatima - još postali manjina
Ratni zlocini je jasna stvar, motovacija i mrznja isto. Ako spustimo na razinu individue ocito je sta je u stanju uraditi jedan psihopata, utuceni jadnik, mizerija u fizickom smislu. Vjerovatno je zlostavljan citavo djetinstvo.
Ista matrica kao i cetelji napadju sela gdje nema otpora i gdje su starci,zene i djeca a hvataju maglu kada cuju da ide muslimanska vojska . a zbjeglo ili prognano ih je u tim sukobima 144.000 Hrvata.
Bio sam prisutan na nekoliko sastanaka sa Kviskom, u Posti u Busovaci i na Tisovcu. Tada je bio razularena zvijer a i isprepadan jer je bio u okruzenju. Bio je zaveden obecanjem da ce se sav ovaj dio BiH pripojiti RH. Al kako shvatiti ove sto ga docekuju i slave? Ovi su gori!