Komentari (156)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zamisli, vjerska organizacija raspisala nagradu od tri milijuna dolara za onoga tko ubije pisca koji ima drukčije mišljenje i pogled na svijet. I onda se pitaju zašto se takve praznoglave kozojebe želi izolirati i zatrti im sjeme. Bože sačuvaj, sa kakvim pećinarima se mora dijeliti planeta...
pećinari su raja za ove
Želim mu brzi oporavak.
Točno da insan ne povjeruje: o religiji, književnosti, moralu i filozofiji raspravljaju osobe koje su u životu pročitale 0.3 knjige.
Znači već dugo smo svi siročad i izbjeglice 🤷‍♂️
Kad za Bozijeg poslanika Ibrahima kaze da je baraba, on vrijedja i Bibliju i krscane vrijedjanjem Abrahama. Osudjem napad na njega a bas me briga sto mu je Sarajevo u mislima.
Iz kojeg li si to tercijarnog izvora saznao. Originalni rukopis "Satanski stihovi" sigurno nisi citao....
Da ga dragi Allah dž.š. za početak stavi na respirator Srebrene maline i da ga uputi na put pacijenta.
Indijski muslimani (osim onog naroda u Kashmiru) su najveća b*gra na dunjaluku. Znam ih nekoliko prodali bi mater kad dobiju šansu
Kako na osnovu nekoliko donese takav zaključak? I ja znam nekoliko bošnjačkih muslimana kojima je Allah non-stop u ustima, to posti, to klanja, a koristi svaku priliku da ismije komšiju, da prevari državu, da otrača prijatelja, da smjesti kolegi. Jesu li svi bošnjački muslimani loši ljudi?
Sta cu ja biti u njegovim mislima dj*bre staro. Da on nečiju glavnu vjersku knjigu naziva satanskim stihovima. Počeo sam to sr*nje od knjige (satanski stihovi) nekoliko puta čitati i ne mogu a nebi trebali ni kršćani da mogu koji su pravi vjernici
Pa nemoj citati i gotova prica... i ti bi ga izgleda ubio? Ta prica o 'satanistickim stihova' se upravo nalazi u hadisima. Po meni, ni jedan musliman ne bi trebao pratiti hadise jer su oni napisani 200 godina poslije smrti Poslanika.
Na kraju mu dođe Homeini glave iz groba. Čuvali su ga preko 40 godina, ali i pozornost mora da popusti jednom
Rece Bakir Ja,i....!!!
Čudi me da u članku nema spomena o desetini ubijenih prevoditelja i urednika izdavačkih kuća koji su ubijeni zbog te fetve.
Bosnjo više voli Turke koji nisu priznali genocid i Palestince koji su pozvali Milosevica 1999. na večeru
Znaci ne kontam , covjek nije vrijedjao islam, vrijedjao je islamski EKSTREMIZAM. Muslimani ne vole da ih se asocira sa terorizmom, isis i slicno. Pa vi biste PRVI trebali onda stati uz ovog covjeka koji govori o losoj strani vjerskog fanatizma. Cinjenica sto sazaljevate teroriste govori da ce vas civilizovan svijet gledati kao teroriste jos mnogo, jer unatoc tome sto rade teroristi vi niste protiv njih vec ljudi koji se bore protiv terorista
@BosanacAteist i opet nisi skont'o.
De prosvijetli me onda
Naslov njegove knjige je bio: "Šejtanski ajeti" - i to nije vrijeđanje većine muslimana!? Ustvari, Zapad je skršio i zgazio sve svoje kršćanske dogme, a onda je ovog u anajmio da se to isto krene sa muslimanskim dogmama. Kod muslimana to ipak teže ide jer mi jedini posjedujemo originalnu Božiju knjigu.
Otkud ti znas da posjedujes jedini originalnu boziju knjigu? To je paradoks kod vjernika, strasno je kako ste svi uvjereni da ste u pravu ponaosob a niti jedni nemaju validan dokaz
Bog ne postoji
Zelim ti brz oporavak i da jos dugo pozivis dobri covjece!
Stoje Fejtulah u Iranu do je SDA svojim glasacima. Ako izgube u oktobgu isto nam se pise treba na njih dobro obratiti paznju pogotovo sigurnosne Agencije. Eno sta onaj krezavi levat uradi u Zenci sto je govorio Bakire..Bakire ima i ovde takvih koliko hoces.
Homeini - zlo. Valjda se Allah, svemoćan, zna sam odbraniti, ne?