Komentari (154)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dodik je pokrao izbore, narod suti ko zaliven! Bas smo ovce stvarno!
Ne znam ko je prevario Trivixku al znam ko je prevario Bakira.Pa vi iz sda opet glasajte za Sejdu,'naš.
Nije za tebe novinarstvo, vise ono za naprdjivanje uz kafu.
Ne znam sta se ljudi loze, isto je bilo za Stanivukovica, procito sam jedan dobar komentar, kaze: "Dodik nije nacionalista on to radi iz interesa dok je Trivicka ideoloski nacionalista". Tako da je to u 5 deka..
Niki njih nije prevario.Zena je brutalno pokradena.Lijepo se vidjelo da Dodiku ne ide dobro jer je bio jako nervozan i onda je upregnut sistem kradje.
Ma kralo se i u Federaciji, ali u RS-u je ovo jos nevidjena kradja.
eto ti trivićka Srbija i vučić.umjesto da si se orjentisala za BiH ti letiš vučiću.neka vas je oladio.
Jao kakav tekst pun nagađanja. Pa ovo ni Kliksa ne može nazvati novinarstvom
U som obraćanju Trivićka je izjavila da će sljediti nacionalnu politiku koja se kreira u Beogradu. U ovoj rečenici je sve rečeno.
Onaj Borenovic je takav petljanac i prezadnji put kad au izbori bili proglašavao je pobjedu u 10 sati a kasnije se ispostavilo da je izgubio .
Samo tako rokaj jos se i pobijte tako vam i treba, zabavite se oko sebe i vaseg naroda , pustite federaciju na miru
Meni ovde na kraju ništa nije jasno. Hoće li biti narandžaste revolucije ili neće?
Ovo kao da je napisao neko kome odgovara Dodik pobratim kao predsednik.
Hej pokrade glasove bošnjaka kojih iskonski mrzi pljuje, ponižava, vrijeđa i poručuje im direktno da sa muzljamanima nema života i onda CIK u prikažu kako su ti isti bošnjaci masovno glasali za njega i njegovu kujurinu Cvijanovićku a ne za svoje Bratića,Durakovića i Mijatovića . To je isto kao kad bi Hitler prikazao kako su svi jevreji glasali za njega. Pi.ka li mu materina glavata i grbava. Seljačina parexellance
Za BiH je nazalost bolje sto je ovaj djikan Dodik pobijedio, jer svijet zna o kome se radi. Da je ova Trivic pobijedila billa bi jos veci cetnika od njega.
Sad kupi sebu vreću za spavanje i dobar ruksak koji ne prokišnjava ,maskirnu uniformu, vjeruj mi trebaće ti ubrzo.Kad je bolje biti u rovu nego u toploj kući...
Ma Trivic je prevarila svog muza. Zamisli da ovo moras guzit
Cirkus Kolorado, za staro i mlado ! Zabava za sirotinju, cucla, dok Baja i ekipa uzimaju lopatama😂😂😂