Komentari (116)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma to vam je jedna p1čketina, ratni zlocinac i jajara. Uostalom kao i 90% genocidne tvorevine...
Narod koji ne poznaje pojam ljubav, ispunjeni su mrznjom ko punjene paprike mesom
boze gledaj gluposti, tolike zlocine pocinio, unistio na desetine hiljada ognjista, desetine hiljada zivota upropastio, i koji je osudjen na SAMO 20 godina, zasluzi da ga puste prije vremena... kako je svijet glup, ili mozda nas prave glupim svi smo procitali X slucajeva kako je ubica osudjen dozivotno zbog samo 1 ubistva, a ovaj kurton nije odsluzio ni ovih tesko zaradjenih 20 godina
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Gospodin zlocinac.
Samo zlocinac...
Zelio bi da ovom paceniku iz RS porucim nesto... http://www.youtube.com/watch?v=3GHHht70guM
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Znamo mi ko je on.Ali ne znamo ko je gospodin Incko.Gledam Bosića kako nipodaštava Hag,kako veliča ratne zločince,presuđene i one kojima se sudi te podgrijava mržnju,a mi ga svi plaćamo,da ovoj državi čini bolje,a ne da nas zavađa.Da je Petrić ili Pedi Ešdaun tu,uz bonske ovlasti,Bosić bi u Brčkom išao u vrganje,a parlament BiH bi za njega bili nepovratna prošlost.
Vidi se na njemu da se u uvih 13 godina kako je proveo u zatvoru dobro "odsrbio",Pa pita:šta je ovim ljudima,šta slave.Pa ja sam ratni zločinac?
Momcilo, Momcilo Dabogda ti se sve zakocilo Krajisnik, Krajisnik Dabogda ne dozivio bozicni praznik Mr NO, Mr NO Pa bolje da je jedno reko Mr GovNO
Pitajte Krajišnika ko je prodavao golfove iz Vogošće po Srbiji, a pare trpao u svoj džep.
Ljudi ga vole i što reći, polako startaju Abdić se vratio,Krajišnik se vratio,Hrvati izašli.Mislim da je bosna najebala.
Nebi reko Croatico, ima nas patriota koji smo ostali vjerni domovini ali se necujemo od ti sto se bubaju po prsima i guraju na pozicije preko tudji ledja i bukvalno grobova. Nedaj boze da opet pukne i mi se nadamo najboljem ali spremamo za najgore. A ove domace izdajice svih strana bolje da paze jer njima ce prvo glava da ide, proslo im je jednom ali nece dvaput. Bosna je najebala od nastanka pored zli komsija i raznih okupatora al kako vidis jos je tu, ja bi prije porucio dusmanima da se neigraju sa glavom i diraju mecka, njihova sudbina ce onda biti mracna. Mi smo merhametli narod i necemo nikad ispalit prvi metak ali ako se budu palili ovaj put ce mo izpalimo zadnji.
Ee пази сад овако!Увјек комедија са вама појединим муслиманима националистима!Када је из Хага пуштен један ратни злочинац Насер Орић који је почино истински злочин етничког чишћења и убијао Српски народ,немате ви право да се буните због изласка Момчила Крајишника на слободу!!Увјек сте били ''болесно креативни''!Сјетимо се само ''наводне гранате'' са ''наводног положаја ВРС''!Не тако давно су експерти и свјестки стручњаци потврдили да никако није могла доћ са положаја ВРС,већ да је дошла са положаја ваше муслиманске војске!Много сте петолични и прљаву игру играте!Реалност је таква да су у овом рату изгинули невини људи са све 3 стране!Хришћанин сам,Православне вјере и увјек ћу помагат,цјенит и поштоват вјернике и људе(било које вјере) који имају чисто срце и ум!А за вас националисте увјек ћу запалит свјећу за ваше прочишћење и оздрављење!Поздрав свим добрим људима!
Ako se genocidaši mogu dočepati slobode...onda se genocid ''isplati''
"Krajišnik je danas, prvog dana izvan rešetaka, otvorio 50 km autoputa Pale-Foča, a u ponedjeljak će presjeći vrpce prilikom otvaranja novog pogona tvornice automobila u Čajniču." Da je sreće i pameti u Srba, ovakve vijesti bile bi normalne, očekivane i poželjne. Umjesto toga, četničkim parolama i pozivima na klanje i ubijanje kliču mu nadobudni balavci rođeni poslije devedeset pete.
Sam se ocitovao.
E za ovakve su jevreji imali svoj Mossad i jednog velikana kao sto je Simon Wiesenthal.Vecina SS zlocinaca nije stigla ni ugledati sudske prostorije iznutra.I tako je ubijena svaka prilika da se ratni zlocinci docekuju kao heroji.
Tačno, Wiesenthalu skidam kapu, ali kasnije se pokazalo, kao i puno puta kroz historiju da se onaj nad kojim je počinjen zločin pretvara u zločinca, kao u slučaju Izraela i Palestine.
Ko je Momčilo Krajišnik? Vrlo jednostavno: osuđeni ratni zločinac, četnik, ubica, sukreator politike etničkog čišćenja u BiH, nacionalista, fašista, i u poznim godinama života radnik na porodičnoj benzinskoj pumpi.
Da nije smijesno bilo bi zalosno...!
pa to vam je jedna iskompleksirana licnost,koju je u osnovnoj skoli slucajno mlatio neko ko je imao muslimansko ime,onda ga je tata zlostavljao kod kuce ,mama k..a radila po kafanama i onda to sve upakujes u cetnicku ideologiju koju gaje generacijama i dobije jednog IMPOTENTNOG smrada koji se lozio na stvari koje je uradio jadnim civilima .
Samo da porucim ovom cetniku i onim ostalim u Hagu.... http://www.youtube.com/watch?v=kDCGzYIoeqQ
Predsjednice,dobrodosao u slobodnu Srpsku!!!