Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koga boli quratz ko je ilegalnim migrantima naneo povrede? Bolje istrazite ko je uzeo pare da se na ovim prostorima stvara prihvatni centar za afro-azijsku rulju.
Ogrebali se od trnje haha lakse povrede ja spina i medija djaba krecite nije ih HR policija ni dirnula.
@Oshkosh zanimljivo, zašto klix sam sebe demantuje, jedan članak govori da su iz bilnice rekli da imaju lakše tjelesne ozljede, a ovde naslov ko je nanio teške tjelesne ozljede, šta su sad lakše a šta teške, jesu li teške zato što autor članka tako misli mada ih je bolnica navela kao lakše.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
dzaba fake news i medijska hajka protiv hrvatske. Hrvatska cuva svoju granicu, a to sto je BiH neaposobna nisu hrvati krivi
@Muncimir evo ti sa istog ovog portala : https://www.klix.ba/vijesti/bih/migranti-koji-su-ucestvovali-u-incidentu-na-granici-bih-i-hrvatske-zadobili-lakse-povrede/190808084 šta je sad lake ili teške hajde skontajte stupanj.
nisu oni racunali stim, oni su kontali da ce ih hrvatska pustit ko i oni, zajebali se turci jbg
Ako se dobro sjecam kad su Bosancima trebale Vize danima su cekali u sarajevu pred ambasadama I nisu ilegalno prelazili granice
Tuzno je kako je velika vecina ljudi na ovim prostorima izgubila osjecaj za suosjecanje i samilost...a svi smo mi prije svega ljudi, koji dijelimo patinu prolaznosti dok cekamo svoj red...najmanje sto mozes biti je biti ljubazan, a to je potpuno besplatno
Ako ilegalne migracije nisu spontane i slučajne to znači da su organizirane a to opet znači da organizatori znaju da ćemo ga mi Bošnjaci "primiti" bez puno kmečanja.
dace europa pare pa ograda sa zilet zicom 😉
Ne samo da ih prebija, nego HR policija ih pljacka. Ovaj migrant prosi 5 dana pred Bingom da nakupi nesto parica da ima za puta vode i hrane, a pljackasi u unifmormama im to otmu.
Treba ih polomiti sve bez izuzetka
Tužiteljstvo će se nakon žurne istrage, prikupljanja činjenica, ispitivanja očevidaca, svjedoka, oštećenih i nakon konsultacije sa strankama na vlasti, oglasiti saopštenjem koje se očekuje u novembru ili decembru.
Smijeniti Galica neka cuva ovce u Sirokom
Istukla Hin Esma Turulja😅
Vjerojatno su ih isprebijali novinari Klix-a
ne daj bože kakve ekonomske krize u EU - desničari će ih podaviti kao mačiće.
migranti su sjeme smrti buduće konfliktne europe. ekstremna desnica raste u svim državama EU na talasu ilegalne migracije.
Reagovao bi ološ i murted čampara da može naškoditi vjernicima. Bijednik!
Koliko sad ima brojcano migranata u BIH cca??
@as123987 Po popisu iz 2013. oko milion i 800 tisuća
Prvo se dogovorite jesu li teške ili su lake...ili su pošto pišete sad jedno a sad drugo uopće i povrijeđeni