Komentari (146)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad će raditi kao SDA i SBB ikebana za namještenje tendera.
Nije Sarajevo niti samo gradjansko niti ljevicarsko pa da neko rusi, ovo je samo jedna podmukla i fasisticka izjava SDPa kojom javno izgovaraju mrznju prema Bosnjacima i islamskoj zajednici!! Propali SDP koji je bio tek peta stranka i koja nebi mogla u vlast bez NIP koja takodje nije takozvana gradjanska
@DRYTornado Go to Surdulica.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Lik od 98 na drzavnoj sisi. Te civilni poslovi, te statistika, te izbjeglice, te pravda (bolje reci nepravda).
22 godine na jaslama... Jasta nego za premijera... vrh top
Sretno Mario
Mario čestitam, bilo je vrijeme da gradsko dijete i pošten čovjek dođe na ovu poziciju. Č. Vila, drug s basketa.
dolazi čovjek koji ima višegodišnje iskustvo u radu,. čovjek kojem se ne može naći ni jedna mrlja u karijeri. bravo za izbor
Novi komsic
Sretno
BUM padeee
Mario Nenadić bivši je član UO Doma Pazarić. U njegovo vrijeme djeca su kao zvijeri vezana čarapama i kaiševima za radijatore.Mario Nenadić je kandidat za novog premijera Vlade Kantona Sarajevo!
@Marianne2019 a sto ne kazes da je jedini podnio ostavku kad ostali clanovi UO nisu prihvatili njegov prijedlog da se u UO ubaci bar jedan roditelj korisnika centra??? Ovo je najveci borac za ljudska prava u regiji! Malo se informisi.
@Marianne2019 Pisete gluposti, Mario je imenovan prije par dana i odmah ponudio svoje mjesto u UO roditeljima djece.
Pametno Mario, samo se ti drži ministava. Ačkosum!
@rompo predugo si proveo u Adani, sve te manje razumijem a govorim 5 jezika :-D Nego, jel robna razmjena jos uvijek u toku? Mario je benigna biljka, u tome i jest problem. Zalijepljeno sluzi samo da te iritira.
Clan uo pazaric
Pravi covjek na pravo mjesto.. podrska✌
E, ako je čeko i dočeko je!
jesmo mi nakaradna drzava i nakaradan narod: svi komentari ovdje su o tom kako se covjek zove, iz koje je stranke, sta je radio u toku rata (koji je zavrsio prije 25 god).... itd. ne vidjoh nijedan komentar koji komentarise struku ovog covjeka ...
@Nerealni covjek je dobitnik mnogih evropskih nagrada u borbi za ljudska prava. Odlican posao radio u ministarstvu pravde. Ako mu glavesine dozvole da radi po vlastitom nahodjenju, ovaj kanton ce prodisati. Garantujem ti.
Ne zamarajte svoje glavice sada. Bolit će vas, kada dođe na poziciju. Ni sami niste svesni, kuda idete sa ovim likom. Onaj ko ga je postavio pteko ovog kantona ide u razgradnju države. Upamtite.
Ako je Bakir ''umirio'' Fahru, a Fahro ''umirio'' Bakira to ne znači da će Bosna (BiH) zavisiti od Avazovog pi(š)anja. Možete misliti šta nas čeka poznavajući ovu dvojicu i onoga ''tromandatnog'' člana Predsjedništa BiH zvanog ''zlatni ljuljan''.