Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A šta je u Gozaždu dobro? Zdravstvo,školstvo,sport,kultura,infrastruktura....Godinama Rambo,Obuća,Adžem itd prodaju maglu a HEROJSKO Goražde šuti.Pogledajte Goraždanske fakultete i ko ih završava.Vidite Vladu BPK,Premijerku i Ministre.A HEROJSKO Goražde šuti. I dalje šuti.
Tražit ćete vi radnike u ovoj zemlji. Tražiti. I ne samo to! Kumićete ih da rade i pristati na uslove koje vam radnici budu trazili! Sami ste tražili!!!
Potaj te naše poglavare
Direktorica dr. Kamenica godinama radila u Domu zdravlja a kod kuće na crno. Sad priča o poštenju i moralu.
Neka lijece SDA funkcioneri. Za izvrsnu funkciju ne trebaju 4 razreda skole, pa ne trebaju ni za doktora, ha ja. Sredit ce se nesto.
Migranti ce lijeciti
Strucnjaci sa diplomama iz Travnika, Viteza, Sirokog itd..
to nas ceka sve samo bolesni optimisti mogu kontat drugacije, veterinarske stanice polako zatvaraju, niko to ni ne pominje... za 5-6 godina zdrvastvo ce se svest na seoske ambulante sa dvije sestre i doktorom pripravnikom, necemo se imati gdje lijecit dzaba placamo zdravstveno ionako a to ce se desiti i sa penzijama... al neka, nije za svakog drzava
Ovim ljekarima iz Gorazda dobro je dosla mala sredina u kojoj su ispekli zanat, obucili i digli sidro za bolje pare! OBRAZ_DJON
sta ce specijalisti kad i onako nista ne snosi lijecenje🤔🤔 za sve se mora vani ici.....
Valja opet zvati Srećke i Gorana
Sto bi rekli SDA vjernici,sta ce vam doktori,sta oni znaju...kako ti Allah odluci tako ce ti bit,tobejabi
Skolovat i obrazovat nove doktore. To je jedina varijanta. Neminovno je da ce bit nastavljen trend odlaska doktora i obrazovnog kadra, zato skolovanje i samo skolovanje.
Sebija. Ona može sve
Čuvajte svoje zdravlje, pa nećete ni morati ići kod doktora. Na primjer, nemojte jesti vrbovačke PIK-ove kranjske kobasice, jer u najblažem slučaju dobit ćete tek seriju proljeva, a u težim slučajevima otrovanje želudca, pa čak i karcinom.
Sad slijedi uzivanje taman onako kako ste vodili drzavu rasturali je sad se lijecite sami šišajte zidajte popravljajte zube predajite djeci u skolama sve sami sebi mozete u sta ste ulagali sad vam se i vidi prije deset godina se ganjala debela stela da zenu zaposlis u granap na cosku a sad nedostaje vam svega i svacega krvnici $DA zelene boje ovo je drzava po vasoj mjeri vidjecete sta vas ceka !!!
Glasate za one koji promovisu i nagradjuju nacin zivljenja od prije 1500 godina a ocekujete da ce se nauka i tehnologija razvijati sama od sebe. Vecina onih koji su sposobni i nisu mentalno u 6. vijeku su otisli iz ove crne rupe.