Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gospođica budalica bivša, danas Kajmaković
Eto ti tu perka jedna...
Samo da se skloni Tadićka, provjereni Dodikov i Čovićev pijun. Teško da će iko drugi proći pored nje dok je Tegeltija na čelu VSTV-a
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Munib Halilović bio trebao zasjesti na mjesto glavnog ako ne bude štele preko šćepa,dode i čovketa :( A teško da oni neće umješati prste..
ako se bira glavni tužilaC, onda je samo kandidat Halilović, jer one se mogu prijaviti za glavne tužiteljke, pajel
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.XXDate.club
zar je bitno, svakako im politike sugerijaju sta i kako
Kajmakovićka koja se sunča na jahti "bizMismena" Nasera Keljmendija, inače, jako poštena i po poštenju poznata. Ono kad ti gori kriminalac od tebe x 1000 tuži!!! Dajte pitajte Kajmakovićku, ex Budalicu, koje godine je stekla svoju diplomu? Jel ono 1995 godine uz dva svjedoka na UNSA Pravnom fakultetu??? Jah... UKINUTI SVE DIPLOME SELJADIJI OD 1992 GODINE DO DANAS !!!
Ove dvije kao da su grobaru s lopate pobjegle ,🤣
Waleed za njih je Majkićka - Cvijanovićka :)
Nema veće bande od sudija i tužilaca i ovih njihovih asistenata što im ližu dupe... FUJ odroni ljudski, korumpirana gov*na, fol sude ljudima, ono nešto sudi, ne zna dvije sastavit kako treba.. I naravno oni ne rade po principu hapsi i osudi SVE LJUDE koji krše zakon, nego samo one koji njima smetaju, ovi što su im podobni su svi vani i gotive se.
SBB SDA + HDZ + SND ?
Ma ko god da bude, neće smjeti podignuti optužnicu ni protiv jednog korumpiranog političara, a kamoli protiv ovih što ne poštuju Ustav i zakone BiH! Toliko se pokralo para, a niko odgovarao niti procesuiran nije bio!
Politika i blebetanje bagre najveca slika na pocetnoj stranici svaki boziji dan....mozel se sta pametnije staviti na udarne vijesti?
Neznas ko je gori od ovo troje
tadic ni pod razno
Pravda za Jelenu. Ooo Jelena raširi koljena nema smisla suviše si stisla.
zar postoji federalni tuzilac i tuzilastvo
Halilovic najposteniji covjek malo poznat al na svom mjestu 100%