Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svako ce pisati svoje knjige i svako je u pravu. Rat nikome nije brat a posto nezavisnost nema cijenu...
Piše li u knjizi kako su ti logoraši 92 u taj logor Srbe strpali?
U Bosni źive Bošnjaci i ostali a to su , kao manjine; katolici, pravoslavci, romi, jevreji, kinezi i arapi
U koncentracionom logoru Vojno ustaski zlocinac Marko Radic je cak silovao i djecu i ubijao. Josip Grubesa iz HDZ-a ga je pustio na slobodu nakon sto je osudjen za svoje ratne zlocine.
Mostar ostavljen u ratu, ostavljen u miru!
Ovo je dobro podsjetiti na logore i UZP jer danas 29.11.2019 tacno je dvije godine otkako je Haski tribunal osudio sestorku za Udruzeni zlocinacki poduhvat na 111 godina zatvora. Udruzeni zlocinacki poduhvat je pravna doktrina kada se za jedne zlocine sudi velikom broju zlocinaca. Mesic i Vesna Pusic su poslali dokumente u Haag na osnovu kojih je dokazana agresija Hrvatske i UZP jer je Zagreb obilato ucestvovao u agresiji na BiH.
Djaba ova prica kad su ratni ciljevi ostvareni...
Pa radili ste zajedno sa hrvatima to isto Srbima u dretelju i jos gore
@nepogodan66 Navedi i usporedi dokumente i presude. Ostalo je samo puka propaganda i pokušaj izjednačavanja krivice.