Komentari (99)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dok su Srbi vršili genocid, silovali, rušili džamije, Vijećnice, mostove i sve što je njihove mržnjom obojene umove moglo da sjeća na dobre Bošnjane i čistu vjeru islam, mi Bošnjaci smo čuvali pravoslavne i katoličke crkve, sinagoge i sve različitosti kao najveće bogatstvo prostora u kojem živimo. Živio Joe Biden!
To lafe samo dzamije crkve krstovi i minareti to sto nam sva djeca odose zajebi , haman ce nam drzava ko muzej zavrsit ostat ce 3,4 cuvara da pale i gase svjetlo (iz SDA normalno) al neka jaro zivio bosnjo i dzo bajden
čuvo si ti moj qhurac, nisi ni spermić bio u ratu, balavac jedan
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Nekoliko puta sam pregledao njegove govore, čovjek je stvarno upoznat sa istinom šta se dešavalo u BiH. Nadamo se da će ispraviti grešku koju je svijet napravio BiH. A to da li kože o tim ne treba ni diskutovati. Pa čovjek je predsjednik svijeta.
Ha ha 😂
Ti misliš da Bajdena briga za Bosnu i Bošnjake? Čovek samo sprovodi šta mu gazde i finansijeri traže. Aktivno je podržavao učešće SAD u nekoliko ratova u kojima je američkom intervencijom stradalo stotine hiljada nedužnih ljudi, ali pošto je na stranu ''dobrih Bošnjaka'' onda je ljudina i sve mu se prašta.
O cemu vi mastate,sirotinjo jedna,kakav bajden kakvi bakraci,hoce li ti mozda on povecati platu za 500 km,hoce al u k....
Sad kad mu Fikret malinar posalje i svoju knjigu
Hade malo da se uvlacimo Amerikancima u dupe.
Malo vise pricajte o prijedoru, foci, vlasenici, visegradu, ovako ko da se samo u srebrenici desio masakr
Kamerman: Oslobodjen jos jedan grad, a vidis ovu dzamiju sto je srusena? Sta cemo s njom? Vojnik ArBiH: Nema veze, sve sto je sruseno mi cemo ponovo sagraditi, oni nek ruse mi cemo jos vise da gradimo. Kamerman: A sta ce biti s ovom crkvom ovdje? Vojnik ArBiH: Neka crkve, nama ne smeta. Mi nismo kao oni mi necemo rusiti tuđe bogomolje! Eh u tome se mi i oni razlikujemo
Knjiga : "Kako se uvući Bajdenu u rč - osnove"
Bošnjaci: Hahaha Turci su 500 godina silovali Srpkinje hahaha. Isto Bošnjaci: Srbi su najveći zlotvori na planeti, silovali 100 000 Bošnjakinja. Jadne žene! Sa kakvim monstrumima mi živimo!
Dokle?
Zašto SAD nisu nastojale da Srebrenica ostane u Federaciji? Ovdje se samo pravi utisak da se neko brine o opstanku BiH kao država. Ali na terenu izgleda sve drugačije. Srbija i RS daju ubuduće ton na teritoriji BiH, pogotovo sad otkad je BiH u njihovoj bezcarinskoj uniji. Srbija ima podršku skoro od svih i SAD, i EU i Turske i Rusije..Grčka, Bugarska, Rumunija, Mađarska... Nemeš tu ništa više.
Haha cim procita odmah ce da ukine RS, a to ce narod objeručke da doceka za jednu godinu privredni rast 20%, zaustavljeno iseljavanje naroda, nastalo bratstvo jedinstvo, al za malo. Vi i Albanci se bas trudite a vidi se kako vam ide.
Da se nikad ne zaboravi ne ponovi. Za dusmane ima jedan sud i on je dovoljan.
Boga ti on je ga i kreirao, glupani misle da su to Srbi selekrivno pobili.
Rano moja, stanje uma 0
Tako je odlican potez treba mu mailove slati svaki dan..
Bijedna lična promocija, kojoj je u korjenu zlo.
Termin genocid je vešto ubačen sa strane da nikada ne možemo doći do pravog pomirenja, jer sada svaka završava sa: jeste genocid-nije genocid. Srbi jesu počinli užasan zločin streljajući nekoliko hiljada muškaraca. Ali mnogo toga još tu ima. Na primer, verovatno je Klintonova administracija itekako pomogla da dođe do svega toga. Znali su da je tu mržnja i želja za osvetom najveća, i tu puštaju VRS da uđe, a tri puta su je sprečavali pre toga da pobedi u ratu?!