Komentari (126)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo pokazije sta je sta je politika. Covic i Dodik prijatelji kad treba razvalit BiH, a ovamo ni grama postovanja prema drugom narodu. Fuj ali to je realnost pa da se bar malo naucimo.
Čemu konstituvnost Srba u Mostaru kada će uskoro Mostar u Republiku Hrvatsku a tamo nisu konstituvni! Jezuitski posao SDP, šatro građanske opcije!
@Boba1970Beograd Kako ce te ga prevesti u polupraznu hrvatsku,kamionom ili avionom ?
Dodo bi prod'o sve Srbe u FBIH za jedno solidno pojacanje Igokee.
Prc im li vam majke i sve sto imate,narod nema sta jesti, a vi se vi jebet e i misslite hocete li doci i dogovorit se , sva vam muka u tom bila ,fuj
SDP ne traži konstitutivnost Srba nego način da manjinski Bošnjaci podmuklo i nedemokratski preglasaju Hrvate. Da li ste čuli jednog,samo JEDNOG legalnog predstavnika Srba da je podržao ovu islamističku svinjariju?
@Franjo123 Ne mariš ti turčine za druga dva, nego za svoj sebični poturički okot.. Laži nekog drugog.
A kad su izabrali Sejdu bosnjackim glasovima to nisu smatrali sramotnim
Ama kažem vam, radikalni hrvati problem #1 u BiH...
svako selo ima svoj ustav
ulazite u prostor davno zacementiran i dogovoren između tri strane, teritorije su omeđene, narod raseeljen.karadzic je govorio da ove ostale narode treba ostaviti do 5% najvise, i tu politiku su sve strane usvojile.srbi su prodani u federaciji, hrvati prodali posavinu, bosnjaci su prodali istocnu bosnu i kraj price.ne nasjedajte vise.
Klixovci jel dobra serija breaking bad da je gledam?
najjača
#PRAYFORCOLA #JESUICOLA
nema ništa gore od hrvatskog i srpskog fašizma i bošnjačke gluposti .. osnovne odlike katastrofe u kojoj živimo
@blizanacBL .. jedno je boriti se za fašiste, ali ovi su imali svoje fašističke države! .. Nedića i Pavelića
U samom srcu Evrope ustase jos zive.
dodik se boji da ce istu stvar traziti bosnjaci u banja luci i zato ne daje podrsku srbima u mostaru