Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Supcino (@ templar) jel mislis na one koji su sprijecavali humanitarne konvoje do centralne i istocne Bosne ? U Zagreb pa reci da hoces skodu. Skutore hercegovacke da i ne spominjem.Za one koji su se borili za Bosnu svakako skoda ali za one koji su se borili za veliku R`vacku - kita bosanska.
OVO JE JAKO SRAMOTNO, DA SAMO JEDAN HRVAT IZ USORE DOBIJE AUTO I TO JE UPITNO RADI LI SE O HRVATU...A ČAK 22 MUSLIMANA DOBIJU OSTALA VOZILA! PA TO NEMA NIGDJE, DA SE OVAKO KRŠE LJUDSKA PRAVA KONSTITUTIVNOG NARODA U OVOJ DRŽAVI! RED JE BIO DA VOZILA DOBIJE MAKAR JEDNA TREĆINA HRVATA IZ ZENIČKO DOBOJSKE ŽUPANIJE I DA TI HRVATI BUDU IZ HRVATSKIH KRAJEVA POPUT USORE, ŽEPČA, HRVATSKIH SELA PORED KAKNJA,VISOKOG,MAGLAJA....ITD!