Komentari (126)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Daleko je ovo od Zetre, ali sa druge strane svaka marka koja se u nešto uloži a ne ukrade je hvale vrijedna. Drugi par cipela je što je naš sport na takvim granama da tu istu Zetru može napuniti samo Torabi..
Kad čitaš sve je super ko i dvorana "Ramiz Salčin" i jedna od najkvalitetnijih dvorana za fizičku kulturu Pete sportske gimnazije. Ali djeca i omladina nemogu koristiti ove prelijepe objekte. Iznajmljivanje klubovima je veoma skupo. Škole posebno Sportska gimnazija nemaju svoje sekcije ili klubove osim u terminu međusmjene kada učenici imaju sedmi čas ili pred čas. Ali zato navečer samo ekskluzivno pravo na korištenje sale daje se samo Klubu za ritmičko sportsku gimnastiku "Olimpik" koji vodi zamjenica direktora škole. Dok ostali profesori za košarku, rukomet, odbojku, stoni tenis nemaju pravo ili novaca da koriste dvoranu za djecu i omladinu. Sve je to nepotizam direktora škola kao i rukovodilaca firmi koje vode dvorane. Ni sa bazenom za plivanje nije ništa bolje . Imaćemo mnogo dvorana koje će propasti jer su neiskorištene poput Ledene dvorane, Dvorane Skenderija, Vistafona i ostale. I ponovo će djeca i omladina surfat po Internetu, nargilama i drogama!
Jedna najobičnija mala sportska dvorana koja se gradi za radi tri /3/ mandata /6 godina/ jednog načelnika jedne gradske opštine ali sa našim parama ne zaslužuje nikakvu pozornost , već samo jedno a to je da se izvrše revizije i analize utrošenih sredstava / nešeg novca /.
E.S.H. > Glupog li naslova!
KOLDŽO LAŽOVE . . . STADION ???
"Veleljepni"? VELELJEPNI?! Aj ti nazad u Sandzak ;)
Odličan projekat,prelijep objekat.Dajte nam povoda da češće komentarišemo ovakve stvari.Čestitke investitorima i izvođačima radova.ODLIČNO.
Napokon, nakon toliko promijenjenih izvodjaca radova. Samo 3 elektricarske firme su se tu promijenile da ne pricam o ostalim. Bagro lopovska.
da li ce kosarkaski klub Zeljeznicar igrati kosarku tu ???? mislim na zene normalno :))) i rukometni klub normalno !!!!
PRVO: SC "bolji od Zetre" - stavljeno pod navodnike, naravno, sto vecina mladih koji slabo uce ne razumiju. DRUGO: Nije kvalitet u kvantitetu iako je danas nametnoti kriterij vrijednosti IMATI. IMATI STO VISE pa si onda i vrijedan. POGRESNO!
Pa fiskulturnih sala puno i grad i kanton... kako će bolan biti bolje od Zetre sa kapacitetom od 1.500? Pa u Tuzli repka kad igra bude 7.000 duša... u vitezu 3.500... Čuj "bolja od Zetre"...
Kod Koldže ni šta ne prolazi bez samoreklame! Dvorana je odlična, samo treba vidjeti kolika su sva prekoračenja i koji su razlozi? I koja firma je izvodila građevinske radove!
KOLDŽO LAŽOVE !
najbolja dvorana je u zenici..........
Prosjecna dvorana nista posebno