Komentari (248)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
po komentarima onih koji ne žele nositi masku jasno je ko je izvor zaraze u kantonu sarajevo.
ovi dvadesetogodišnjaci su haman bioteroristi samo nisu svjesni, nemaju osnovno obrazovanje i kulturu.
gooUser1610545695 zato i raste broj oboljelih i umrlih tikvane.
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
najvece smece od Portala Klix od tv Hayat !
a sve nece nosit a kad milicija dodje odmah na facu ... nema rasprave.
Sad će te banovat i obrisat komentar 3 2 1...
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Revizorska posla
Samo da ovi u predsjedništvu peru ruke redovno, bilo bi nam bolje dosta.
Ali njemu je blizu auto, nema potreba za maskom.
Evo dvojica kihnula na alipašinom
Nema logike vani maltretirati ljude da nose maske, osim ako je bas bas guzva u nekim ulicama. A u kafic kad se udje i sjedne za stol skine se maska. Wtf
Kad vas novinari slikaju imate masku sretnes vas na ulici 80%policije nema masku hebem ti drzavu
ima li ista odvratnije kad vidim one starohane sto im surla viri preko maske u BH maske samo bradu cuvaju
Maske , distanca i pranje ruku !!!!! A za vlast je krajnje vrijeme da postroži mjere ako treba i lockdown , ali situacija je sve gora zahvaljujući ovcama koje misle kako je sve ovo teorija zavjere , da ih Bill Gates hoće čipovati i slično. Uvesti i karantin po povratku iz drugih država !!
De ne seri majke ti
Maske su minimum, samo to neće rješiti problem, pitrebne su strožije mjere barem na 2 sedmice zatvoriti većinu objekata i ttžne centre,ovde nema demokratije, građani treba da traže svoja prava na drugim problemima u državi a ne ovde da se ku.. če kao traže svoja prava
Nije tesko sve zatvoriti . To je najlakse ali drzava treba da konpezira zatvaranje. Radi se o cistoj egzistenciji . Drzava i da hoce to ne moze podnjeti jer svi znamo da novaca za to nema .Svi nasi politicari ocekuju da ce im neko pomoci u tome ali kakvo je stanje u ctavom svijetu to je postala misaona imenica.
Moj jaran namjerno stavio onu masku sa slikom usta. I dvaput ga zaustavljali i opominjali, on im govori da je maska, samo ima sliku, jbg. Budalaš.
Prije ces narodu ucerat u dupe nego u glavu. Forto mu ne valja jer je masku naredio. Idi kod Angele Merkel vidi je li ona naredila a ako ni to neces idi u 3pm
Ma zbog pogoršane epidemiološke situacije nose maske.
Maske nemaju nikakav efekat - dokazano, utvrđeno, izmišljeno...ljudi nemaju pravo na govor, istinu, borbu. ukinuto je sve što je ljudsko. ne mogu da vjerujem da uopšte raspravljamo o koroni. paničari širom svijeta u službi globalista uništavaju planetu.
Kako retardu nemaju!!!! Reci nam da i mi znamo. Ko je dokazao i šta??? A ja ću ti reći za dokaz koji je neoboriv da pomažu.
neustavne mjere
OVO JE PLAC