Komentari (104)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Haha Klix ga ne vadi
@komsija14. svi znamo da niko u zatvoru nece zavrsiti...jer je direktor policije s dokazano kupljenom diplomom iz stranke pljackasa...
@komsija14 MENE ZANIMA JELI BILO KO? IKO? NEKO? IKADA? UOPSTE VIDIO OVAJ 1 RESPIRATOR???? FAKAT ME ZNANIMA, IMA LI NEKO SLIKU? MOZE LI SE SKINUTI SLIKA SA NETA PO DEKLARACIJI?:)))))
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
NE ZANIMA ME, HOCU DA ZNAM GDJE JE NAS NOVAC, KO CE ODGOVARATI!
@stopNacionalizmu Ostavi im br telefona da te nazovu
zasto Novalic ne angazuje kakvog advokata
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Čuj 300 dajte Fikretu da nabavi još 200 i da smo mirni
Da, da...oni navikli da kao u kafani sklapaju poslove bez krčmara. Odnosno, ovog puta bez specialista, ljekara koji su im trebali stručno pojasniti kakve "vibratore" trebaju da kupe.
Me znam kome još nije jasno,asim dao papire editi,edita i ovaj ganibegovic solaku i eto...sad je samo pitanje kako ce se izvaditi asim iz svega i hoće li ga zaštiti edita i solak.....
.....(bakir+seka) -> (asim -> edita) -> (hasan -> novalic ) -> solak (suspendovan + plata redovno) -> fikret...
Zavod za javno zdravstvo je uputio zahtjev za nabavku 300 uređaja, 5 miliona tableta i 300.000 nakih vakcina za liječenje bolesti od kojih ljudi umiru.
zar sebija nije trazila 300 respiratora ? odatle puse vjetar... ovo je s vrha orekstrirano
Fikro samo čeka avioni da polete i ode u Dubai. Neće njegova noga više među ovu fukaru kročit.
Ja, koliko vidim, Kadrija laže ko pas.
Nemaju osnovnih uređaja za tretman pacijenata po domovima zdravlja.
Učenik osnovne škole nakon časa informatike bi mogao napraviti ovakav plan nabavke... Tragikomičnom
Slusam ovoga Lovrenovica iz NOVOG TRAVNIKA Kuku majko koji seljak brani USTASLUK Prokleta BIH sa ovim seljacima Samo treba poslati NJEMCE DA RIJESE USTASLUK U BIH BRISEL Nesaljite novac iz dijaspore neka svi umru od gladi glasajuci za NACIONALNO OBOJENE IDIOTE E MOJ PROKLETI NARODE
Ako dobro vidim oni su uputili PLAN POTREBA a ne PLAN NABAVKE. (A, to nije isto. meni je za zivot POTREBNO stosta, a Nabavit cu skoro pa nista.)
Klix otkriva Plan nabavki koji je prošli vikend na TV Face pokazivao advokat "Srebrene maline" ;-)
Hahahahaha ... ovo ništa ne dokazuje ... Mogao sam i ja izraziti želju za sladoledom, ali ako žena ne da ...
Ovi SDA zlikovci na sve načine se pokušavaju izvući ali ništa ih ne spašava. Ovo ovdje je obični spisak potrebne opreme bez detaljne specifikacije.